علی حسین محمدظاهری با اشاره به فعالیت مرکز رشد مشترک دانشگاه پیام نور با پارک علم و فناوری با نام مرکز رشد ملایر افزود: این مرکز رشد دارای ۲۴ شرکت و دو هسته فناور مستقر است.
او با بیان اینکه از این شرکتها دو مورد امتیاز دانشبنیانی دارند که یکی تولیدی و دیگری شرکت نوپای دانشبنیان است افزود: چهار شرکت درخواست دریافت امتیاز دانشبنیانی و چهار شرکت نیز درخواست دریافت امتیاز شرکت خلاق دادهاند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان با اشاره به اینکه مرکز نوآوری همدان نیز که مرکز نوآوری مشترک با پارک علم و فناوری همدان بوده، دارای سه شرکت مستقر است تصریح کرد: از این شرکتها دو شرکت دارای امتیاز دانشبنیان تولیدی است و شرکت سوم نیز درخواست کسب امتیاز دانشبنیان را داده است.
محمد ظاهری تاکید کرد: با توجه به پراکندگی مرکز دانشگاه پیام نور در سطح استان همدان چهار مرکز نوآوری و رشد راهاندازی شده و یا در حال احداث است که حدود یکهزار و ۱۰۰ متر مربع از فضای فیزیکی دانشگاه را به خود اختصاص دادهاند.
اوبا بیان اینکه از موفقیتهای موجود آن است که ۷۲ شرکت در مرکز رشد ملایر و نوآوری همدان تاسیس شده و بیش از ۱۰۰ نفر در آنها شاغل هستند، گفت: یک شرکت در مرکز نوآوری همدان تولید محصول دارد. شرکت رهیاب خودرو دو سال است به تولید انبوه رسیده و در شرف تاکید کرد تجاریسازی صادرات است و دو شرکت در ملایر نیز تولید انبوه دارند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان از تاسیس مراکز رشد تویسرکان و بهار بعنوان مرکز رشد مشترک خبر داد و با بیان اینکه این مراکز در شرف تأسیس هستند گفت: در استان همدان تاکنون ۶۶ شرکت دارای امتیاز دانشبنیانی شدند که از بین آنها چهار شرکت در دانشگاه پیام نور مستقر است.
محمد مظاهری افزود: شرکت خلاق مشابه شرکت دانشبنیان است، اما معمولا در حوزه خدمات، بازرگانی، گردشگری و سایر مشاغل خارج از جدول دانشبنیان فعالیت میکند که بخش بزرگی از امتیازات دانشبنیانی شامل آن میشود.
او با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان امور اداری و استخدامی کشور، برگزار کننده آموزشهای ضمن خدمت کارکنان دولت و آموزش.های آزاد برای فارغ التحصیلان دانشگاه است گفت: گواهینامههای صادره از این دانشگاه دارای شناسه رسمی و قابل ترجمه با مجوز وزارتخانه هستند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان به فعالیت حوزه پژوهشی دانشگاه پیام نور همدان اشاره کرد و افزود: این حوزه یکی از ارکان اصلی و مهم دانشگاه است و مجموعه فعالیتهای پژوهشی در دانشگاه پیام نور در چهار شاخه تحت عناوین کلی «طرحهای تحقیقاتی»، «تالیف مقالات و کتب علمی»، «برگزاری همایشهای علمی»، و «ایجاد ارتباط با صنعت»، مدنظر است.
محمد مظاهری با بیان اینکه مجموعه فعالیتها با هدف ارتقای سطح علمی، فراهم کردن زمینه مناسب برای تحقیق، انتشار یافتهها و ایجاد ارتباط مفید با مراکز علمی و صنعتی معتبر انجام میشود، افزود: خوشبختانه مقطع دانشیاری گاهی در مرحله استاد تمام هستند.