اسدالله ربانی مهر با اشاره به جایگاه شرکتهای دانش بنیان در توسعه اقتصادی کشور گفت: شرکتهای دانش بنیان و فن آور، محصول دنیای جدید و تبدیل فکر و ایده به محصول است.
او افزود: دولت با راه اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی و آئین نامه ابلاغی حمایتهای ویژهای از شرکتهای دانش بنیان داشته است.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری همدان با بیان اینکه ۱۰ شرکت جدید دانش بنیان و ۲۰ واحد فن آور در سال ۱۴۰۱ در شهر همدان راه اندازی شده است، افزود: بسیاری از تولیدات و محصولات شرکتهای دانش بنیان همدان، جنبه صادراتی دارد و به کشورهای همسایه صادر میشود.
ربانی مهر افزد: خانه خلاق سفال و صنایع دستی همدان توسط اداره میراث فرهنگی و پارک علم و فن آوری به زودی تعیین تکلیف و قبل از هفته صنایع دستی راه اندازی شود.
او تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان همدان از کشاورزی و صنایع دستی تا تولید بذر و ساماندهی سفر و گردشگری فعال هستند و این یک فرصت بزرگ برای توسعه استان است.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری همدان با اشاره به اینکه سهم شرکتهای دانش بنیان همدان از اعتبارات و تسهیلات حوزه معاونت علمی رئیس جمهور در سال ۱۴۰۲ پیگیری شود، گفت: تا سال ۱۳۹۱ شرکت دانش بنیان در ایران نداشتیم و اکنون ۷۰۰۰ شرکت دانش بنیان با ۳۰۰ هزار نفر اشتغالزایی و گردش مالی ۱۵۰ هزار میلیارد تومان در کشور داریم و این فرصت بزرگی برای توسعه اقتصادی و کمک به درآمد زایی در کشور است.