صبوری راد مدیر نظارت بر فرآوردههای غذایی. آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: بر اساس گزارشات واصله پس از انجام تحقیقات و تکمیل پرونده، بلافاصله گروهی کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان سمنان و اداره کل تعزیرات حکومتی سمنان به محل کارگاه مراجعه و با دستور مقام قضایی مقادیر زیادی محصولات غیرمجاز کارگاه اعم از خیارشور، ترشی، زیتون و... توقیف و براساس قانون با تخلف آن برخورد شد.
وی ادامه داد: پس از انجام تمامی مراحل قانونی و تفهیم تخلفات انجام پذیرفته به مسئولین کارگاه تولیدی، بر اساس دستور مقام قضایی این کارگاه پلمب و پرونده موسسه جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ذیصلاح ارسال شد.
صبوری راد ضمن هشدار در خصوص برخورد با متخلفین گفت: در بحث تولید فراوردههای سلامت محور و تهدید علیه سلامت مصرف کنندگان تمام قد ایستاده ایم، هیچ اغماضی در این خصوص با متخلفین انجام نخواهد پذیرفت.
صبوری راد ادامه داد: سلامت اقشار جامعه به ویژه مردم استان اولویت و رسالت اصلی معاونت غذا و دارو دانشگاه بوده و کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی دانشگاه با جدیت تمام و به صورت شبانهروزی در تلاش برای جلوگیری از انجام هرگونه تخلف در بحث تولید مواد غذایی و بهداشتی در سطح استان هستند.
مدیر نظارت بر فرآوردههای غذایی. آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه خطوط تلفنی واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی آماده دریافت کلیه گزارشات مربوط به تخلفات تولید و عرضه محصولات سلامت محور است یادآوری کرد: شهروندان هم استانی میتوانند از طریق خط تلفن ۰۲۳۳۳۳۳۶۵۳۲ تخلفات احتمالی را گزارش کنند تا همکاران ما در اسرعوقت با تخلفات برخورد کنند.