بیش از ۱۸ میلیون جوجه ریزی برای تامین مرغ در نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.

مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۱ میلیون قطعه جوجه‌ریزی دی ماه و ۷ میلیون قطعه از ابتدای بهمن تاکنون در استان انجام شده است.

او افزود: پیش بینی می‌شود بیش از ۳۷هزار تن گوشت سفید برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان تولید و روانه بازار شود
او وضعیت جوجه‌ریزی را مناسب ارزیابی کرد و ادامه داد: مشکلی برای تامین مرغ مورد نیاز بازار در روز‌های پایانی سال وجود ندارد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: وضعیت ذخیره‌سازی مرغ نیز در استان مطلوب است و اتحادیه مرغداران استان نیز خرید مرغ مازاد بر تولید را آغاز کرده است


بیشتر بخوانید:

مازندران با دارا بودن ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه بیش از ۲۱۰هزار تن گوشت سفید تولید می‌کند و سرانه مصرف مرغ در مازندران حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.