علی بادینی با بیان اینکه پیشاز این، ۱۳ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی شهرستان زاهدان وجود داشت گفت: صیانت از نیروی انسانی و حفظ سلامتی کارگران، ارائه خدمات بهداشتی بوسیله آموزش، ارتقاء دانش و ایجاد رفتارهای بهداشتی مناسب، سالم سازی محیط کار و پیشگیری از بیماریهای ناشی از کار، از مهمترین اهداف ایجاد خانه بهداشت کارگری است.
وی اظهارداشت: رشد و ارتقای بهرهوری به نیروی ماهر و سالم کار بستگی دارد و این امر زمانی میسر میشود که خدمات بهداشتی و تسهیلات مورد نیاز کارگاهی برای شاغلان در بالاترین سطح ممکن تامین و ارائه شود.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی زاهدان ادامه داد: خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی ۵۰ تا ۴۹۹ نفر شاغل و با همکاری علوم پزشکی و مدیریت درمان تامین اجتماعی در قالب شورای هماهنگی خدمات بهداشت اولیه به جامعه هدف خدمات می دهند.