اگر به دنبال طعمی متفاوت از پخت مرغ هستید حتما قورمه مرغ هندی را امتحان کنید. این مرغ سس مخصوصی دارد که بنام سس قورمه معروف است و مزه لذیذی به مرغتان میدهد.
مواد لازم برای مزهدار کردن مرغ:
ماست۳ تا ۴ قاشق غذاخوری|رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری|پودر فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری|پودر زیره سبز۱ قاشق چایخوری|پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری|نمک۱ قاشق چایخوری|آبلیمو ترش۱ قاشق غذاخوری|گشنیز تازه خرد شده۱ قاشق غذاخوری|روغن مایع۱ قاشق غذاخوری|مرغ۵۰۰ گرم.
مواد لازم برای سس:
شیر نارگیل ۲۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
سیر (رنده شده) نصف قاشق مرباخوری
زنجبیل (رنده شده) نصف قاشق مرباخوری (در صورت استفاده از زنجبیل خشک نصف قاشق چایخوری)
آب یک لیوان سرخالی
روغن ۳ قاشق غذاخوری
هل سبز ۳ عدد (له شده)
خامه ۱۰۰ گرم
گشنیز تازه (خرد شده) ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (برای تزیین) ۱ عدد خلال شده
بادام ورقه شده ۵۰ گرم
ابتدا مرغ را مزهدار کرده سپس کبابی و یا گریل میکنیم، بعد در سس ریخته و با گوجهفرنگی تازه تزیین میکنیم این خوراک خوشمزه با نان هندی خوشمزهتر خواهد شد.
تهیه شیر نارگیل:
پودر نارگیل را با آب در مخلوطکن ریخته و یک تا دو دقیقه هم میزنیم. سپس از صافی ریز یا پارچه ململ رد میکنیم؛ شیر نارگیل آماده است.
طرز تهیه:
۱ـ ابتدا ماست، رب، فلفل، زیره، پودر تخم گشنیز، نمک، آبلیمو، گشنیز و روغن را در کاسهای مخلوط کرده، مرغها را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم ۲ ساعت بماند تا مزهدار شود.
۲ـ در این فرصت سس را حاضر میکنیم: شیر نارگیل، رب گوجه فرنگی، ماست، پودر تخم گشنیز، فلفل، نمک، زنجبیل، سیر و آب را مخلوط میکنیم، روغن را در قابلمهای ریخته و هلها را ۳۰ ثانیه تفت میدهیم سپس مواد مخلوط شده را اضافه کرده و با قاشق مرتب هم میزنیم. بعد خامه، گشنیز و بادام ورقه شده را هم اضافه میکنیم و پس از آماده شدن، کنار میگذاریم.
۳ـ مرغها را یا در فر (با دمای ۱۹۰ درجهٔ سانتیگراد، در طبقه وسط فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه) بریان میکنیم، یا آنها را کبابی میکنیم.
۴ـ سپس مرغها را با سس مخلوط کرده و با گوجه فرنگی تزیین میکنیم.
منبع : جام جم
مگه بیکاریم
اجازه بدین زودتر بذاریم بپزه بخوریمش ....
یه دوسه تیکه مرغه دیگه...
اینهمه دنگ و فنگ نداره که....