شایانفر گفت: اتباع و پناهندگان مورد تایید وزارت کشور که مبتلا به یکی از بیماری‌های خاص و صعب العلاج هستند، می‌توانند از خدمات بیمه پایه سلامت بهره‌مند شوند.

جمشید شایانفر معاون اداره کل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص آخرین وضعیت ارایه خدمات به پناهندگان توسط سازمان بیمه سلامت ایران گفت: اولین توافق همکاری مشترک سازمان بیمه سلامت ایران و کمیساریای عالی پناهندگان مستقر در جمهوری اسلامی ایران در خصوص اجرای پروژه تأمین دسترسی به بیمۀ پایه سلامت همگانی برای پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران (بستۀ جامع خدمات بیمه پایه سلامت شامل خدمات سرپایی، بستری و بستری موقت) در اکتبر سال ۲۰۱۵ میلادی به امضا رسید که در نوع خود بی نظیر بوده و همچنان در جایگاه برتر قرار دارد. 

معاون اداره کل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران گفت: البته پیش از توافق ذکر شده در سالیان گذشته نیز اتباع خارجی خصوصا بیماران خاص و صعب العلاج با معرفی وزارت کشور تحت پوشش بیمه پایه سلامت قرار می‌گرفتند.

وی تاکید کرد: به دنبال انعقاد تفاهم نامه فیما بین، تمامی پناهندگانی که اقامت آنان در ایران قانونی و مورد تایید وزارت کشور می باشد، همانند اتباع ایرانی تحت پوشش بیمه پایه سلامت قرار گرفته و از مزایای بسته جامع بیمه پایه سلامت کشور، شامل خدمات مشابه با خدمات ارائه شده به اتباع ایرانی از جمله درمان سرپایی، بستری و بستری موقت برخوردار گردیده اند. بنابر این با اجرای این پروژه، تمامی پناهندگان از جمله آنانی که مبتلا به بیماری‌های خاص (هموفیلی، تالاسمی، بیماران دیالیزی، پیوند کلیه و MS) بودند نیز در نظام بیمه سلامت ثبت نام کرده و از مزایای بسته جامع بیمه پایه سلامت شامل خدمات سرپایی، بستری و بستری موقت و خدمات درمانی، بهره‌مند گردیدند.

شایانفر ادامه داد: بهره مندی پناهندگان از طرح بیمه پایه سلامت، مشکلات آنان را در زمینه دسترسی به خدمات بیمه پایه سلامت مرتفع نموده و با حفاظت مالی در برابر هزینه‌های خدمات مراقبت‌های درمانی و جراحی‌های کمر شکن از جمله جراحی مغز، قلب و ... و همچنین نگهداری کودکان نارس در NICU و برخورداری مادران باردار از خدمات مربوط به زایمان و دارو‌های گران قیمت را کاهش داده است. در این زمینه حفاظت مالی گروه مزبور بدون دست چین کردن و انتخاب آنان صورت پذیرفته است.

معاون اداره کل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اینکه از سال ۲۰۱۵ میلادی تا کنون، هشت دوره طرح بیمه پایه سلامت اجرا و به مرور توسعه و پیشرفت تدریجی پیدا کرده است، گفت: طی دوره هشتم، با مشارکت کمیساریا، ۱۲۰۰۰۰ پناهنده آسیب پذیر از خدمات بیمه پایه سلامت همگانی بهره‌مند گردیده اند. علاوه بر این تعداد، قریب به ۵۰ هزار نفر از اتباع خارجی نیز با تامین حق بیمه از محل بودجه عمومی، توسط دولت جمهوری اسلامی ایران از پوشش بیمه برخوردار گردیده اند.

وی بیان داشت: حمایت‌های مستمر دولت با گسترش خدمات بیمه همگانی پایه سلامت به پناهندگان، توان بالقوه‌ای جهت ارتقای چشمگیر کیفیت زندگی و سلامت پناهندگان افزایش حمایت از پناهندگان در ایران را بدنبال داشته و نمونه آن به لحاظ کمی و کیفی در هیچ یک از کشور‌های پذیرنده پناهنده وجود ندارد، به طوری که در جلسات سازمان ملل نیز بر این موضوع اذعان به این شده و همین پروژه موجب تقدیر از نماینده جمهوری اسلامی ایران در جلسات سالیانه گردیده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار