در این جشنواره در بخش گزارش خبری تصویری از معاونت خبر صداوسیمای مرکز خلیج فارس امین حسنی با گزارش سوند بافی رتبه نخست، حنانه بنجوری و کوثر سیابی به ترتیب با گزارشهای کشتی سازی و نانهای سنتی رتبه دوم و سوم را کسب کردند.
در بخش پادکست علیرضا حاجی ملامهدی از رادیو خلیج فارس رتبه نخست را از آن خود کرد و عاطفه مسجدی و فاطیما فرنام رتبههای دوم و سوم بخش موشن گرافی را بدست آوردند.
صادق عسکری نیز از معاونت فضای مجازی صداوسیمای مرکز خلیج فارس رتبه برتر را کسب کردند.
یزدان قاسمی در بخش فیلم مستند، زینب نورالدینی و بابک پارسا در بخش کلیپ ویدئویی، و در بخش عکس عماد یگانه رتبه نخست، نادر ناصری رتبه دوم و رهبر امامدادی رتبه سوم را به دست آوردند.
در بخش تیتر این جشنواره رقیه غلامی زاده رتبه نخست، فرنگیس حمزه یی رتبه دوم و زهرا شاکرمی نژاد رتبه سوم را کسب کردند.
در بخش گزارش خبری مکتوب علی ستاری برتر شد، زینب شکوه رتبه دوم و مریم پاسلار و کامبیز حسین پور رتبه سوم را به دست آوردند.
مهدی خسروی، اسماعیل خاشعی و عزت الله معمارباشی در بخش گزارش تحقیقی تحلیلی، رتبههای اول تا سوم را کسب کردند.
در بخش مصاحبه فرنگیس حمزه یی رتبه نخست، علی زارعی رتبه دوم، مرضیه دشتی، حامد علی نژاد و فاطمه درویش پور رتبههای سوم را کسب کردند.
حسین روحی و رضا زرگر در بخش یادداشت و سرمقاله رتبه نخست، فروغ مسلم زاده دوم و کمیل بهشتیان رتبه سوم به دست آوردند.
در بخش اینوگرافی مریم منصف نیز رتبه برتر جشنواره را کسب کردند.
رئیس سازمان بسیج رسانه هرمزگان گفت: ۲۸۵ اثر در محورهای شعار سال، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه اقدام، بیانیه گام دوم انقلاب، مکتب شهید سلیمانی، امید و نشاط آفرینی، خانواده جامعه فرزندآوری و سبک زندگی ایرانی اسلامی به دبیرخانه این جشنواره فرستاده شد.
سرهنگ دوم پاسدار محمد رسول جلالی گفت: ۳۳ اثر در بخشهای گزارشهای تحقیقی تحلیلی، خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدئویی، فیلم مستندو پادکست در این جشنواره به عنوان برگزیده انتخاب شد.
او گفت: نفرات اول هر بخش این جشنواره به مرحله کشوری هشتمین جشنواره سراسری رسانهای ابوذر راه مییابند.
دبیر جشنواره گفت: جشنواره ملی نیز اواخر بهمن امسال در تهران برگزار میشود.
فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان در این مراسم گفت: ارسال ۲۸۰ اثر به این جشنواره نشان از یک حرکت رو به جلو در حوزه رسانه است.
سردار اباذر سالاری گفت: نقش رسانهها در انعکاس فعالیتها و خدمات بسیار کم نظیر است و موجب تحرک و پویایی بیشتر جامعه میشود.
او گفت: رسانهها با چشم تیزبین مشکلات را به خوبی واکاوی میکنند تا گره گشای مردم باشند.
فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان گفت: باید در مسیر اعتلای نظام و انقلاب گام برداریم و در هرجایگاهی سهم خودمان را در این مسیر انجام دهیم.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان نیز گفت: نامگذاری جشنواره به نام ابوذر یعنی صداقت و شجاعت در روایتهاست.
حجت الاسلام پولادی گفت: ابوذر از شخصیتهای بی بدیل و بی نظیر در دوران اسلام هستند که الگوی خوبی برای ماست.
او گفت: حضرت زینب (س) با روایتگری به موقع و شجاعانه از واقع کربلا نقش مهمی ایفا کردند.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه امام سجاد هرمزگان هم گفت: روایت به هنگام، صراحت و شجاعت، اثر نداشتن تطمیع و تهدید از مهمترین مسئولیتهای رسانه هاست.
حجت الاسلام پولادی گفت: خدمات نظام انقلاب اسلامی باید بیشتر بازگو شود.
او گفت: برای آشنایی بیشتر نسل جوان باید به خوبی خدمات و امکانات نظام در بخشهای مختلف از جمله نظامی و اقتصادی نشان داده شود.
در مراسم اختتامیه این جشنواره از خانواده شهید یوسف دقت از شهدای ترور و رسانه هرمزگان و خانواده مرحوم علی زاهدپور خبرنگار آزاد صداوسیمای مرکز خلیج فارس در شهرستان بندرلنگه تجلیل شد.
ارسال آثار به این جشنواره از دی امسال آغاز شد.
خلیل تنیده، غلامعباس شمس الدینی، یعقوب دبیری نژاد، محسن رئیسی، محمود شهبازی و محمود شاکری هیات داوران این جشنواره بودند که از آنان نیز تجلیل شد.
سازمان بسیج رسانه سپاه امام سجاد هرمزگان برگزار کننده این جشنواره بود.