فرمانده انتظامی هرمزگان اعلام کرد: با تلاش و هوشیاری پلیس امنیت اقتصادی استان، از صادرات غیرقانونی ۵۰۰ هزار لیتر نفت کوره که به نام قیر ثبت شده بود، جلوگیری شد.

سردار علی‌اکبر جاویدان فرمانده انتظامی هرمزگان در نشست خبری با خبرنگاران از کشف و خنثی‌سازی یک محموله بزرگ قاچاق سوخت خبر داد.

وی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در پی رصد اطلاعاتی و بررسی دقیق مدارک، به محموله‌ای مشکوک شدند که عنوان قیر برای صادرات آن ثبت شده بود.

وی ادامه داد: پس از اعزام تیم عملیاتی به محل و بررسی‌های دقیق، مشخص شد که این محموله در واقع حاوی ۵۰۰ هزار لیتر نفت کوره بوده که متهمان قصد داشتند به صورت غیرقانونی و تحت پوشش قیر به کشور‌های حوزه خلیج فارس صادر کنند.

فرمانده انتظامی هرمزگان افزود: نمونه‌برداری از محموله و ارسال آن به آزمایشگاه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی صحت این موضوع را تایید کرد. با هماهنگی دستگاه قضایی استان، از صادرات این محموله جلوگیری شد.

سردار جاویدان ارزش این محموله را حدود ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تلاش برای شناسایی و دستگیری عوامل اصلی این اقدام قاچاق همچنان ادامه دارد.

وی در پایان ضمن تقدیر از همکاری دستگاه قضایی و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، بر عزم جدی پلیس برای مقابله با قاچاق سوخت و سایر تخلفات اقتصادی تاکید کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.