معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به عدم دسترسی مردم فارس به ساده‌ترین تجهیزات پزشکی در قبل از انقلاب، گفت: ۱۰۲ دستگاه پرتوپزشکی در مراکز دولتی این دانشگاه فعالیت دارد.

مهرداد شریفی، پیشرفت‌های کشور پس از انقلاب شکوهمند اسلامی را در تمامی حوزه‌های سلامت چشمگیر خواند و گفت: یکی از حوزه‌هایی که پس از انقلاب اسلامی از تحول بزرگی برخوردار بوده، حوزه تجهیزات پزشکی تشخیصی و درمانی است.

او گفت: قبل از انقلاب اسلامی ایران مجموعه سلامت فارس از وجود دستگاه‌های تصویربرداری و پرتوپزشکی مانند ام آر آی، سی تی اسکن، پزشکی هسته‌ای و رادیوتراپی محروم بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در حال حاضر ۱۰۲ دستگاه پرتو پزشکی تشخیصی و درمانی شامل ۲۴ دستگاه ام آر ای، ۴۱ دستگاه سی تی اسکن، ۱۴ دستگاه آنژیوگرافی قلبی، ۴ دستگاه آنژیوگرافی عمومی، ۹ دستگاه پزشکی هسته ای، ۱۰ دستگاه رادیوتراپی در مراکز زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بیماران خدمات لازم را ارائه می‌کنند.

مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با بیان مهم‌ترین دستاورد‌های حوزه تجهیزات پزشکی دانشگاه در یک سال اخیر گفت: در یک سال گذشته ۱۷ دستگاه سی تی اسکن و رادیولوژی ثابت و پرتابل، ۶ دستگاه اندوسکوپی، ۱۲دستگاه دیالیز به چرخه خدمات درمانی در بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه افزوده شده است.

مهدی ترابی، از عقد قرارداد بین دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، با هدف خرید یک دستگاه «سایبر نایف»، یک دستگاه «رتکم»، یک دستگاه اندوسونوگرافی گوارش، یک دستگاه C-ARM دیجیتال و یک دستگاه لیزر Rop به ارزش دو هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال خبر داد و آن را گامی ارزشمند در راستای ارتقای ارائه خدمات سلامت در فارس دانست.

جابجایی ۹۳ دستگاه تجهیزات پزشکی مازاد و بلا استفاده در مراکز درمانی به ارزش ۴۱۲ میلیارد ریال و استفاده در سایر مراکز را از دیگر اقدامات انجام شده در یک سال گذشته بود که مهندس ترابی به آن اشاره کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.