رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مراسم کلنگ زنی دانشکدههای تغذیه وعلوم غذایی و طب ایرانی با قدردانی از همراهی خیران در اجرای طرحهای بهداشت و درمان اظهار کرد: نبود تشکلی به اسم خیران دانشگاه ساز سلامت یک خلاء جدی بود که امروز با همراهی خیران پایه این تشکل مردمی گذاشته شد.
شاهین شیرانی با اعلام اینکه خیریه دانشگاه ساز امیر المومنین (ع) به عنوان اولین اقدم ساخت دو دانشکده تغذیه و طب سنتی را آغاز کرد ادامه داد: یکی از پایههای اصلی سلامت، تغذیه و یکی از اولویتهای دانشکده تغذیه، طب ایرانی و سنتی است.
اوبا بیان اینکه طب سنتی بر اصلاح شیوه زندگی تاکید و در پیشگیری از بیماریها و درمان برخی از بیماریها حرفهای زیادی برای گفتن دارد، ادامه داد: طب سنتی طب مکمل است و از بسیاری از هزینههای درمان کم میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خواستار بازنگری نقشه دانشکده تغذیه شد و افزود: به دنبال تأسیس دانشکده تغذیه، شاهد گسترش و توسعه آن خواهیم بودیم.
محمد رضا کجانی، از خیران سلامت با اعلام اینکه به همت خیران تاکنون ۲۰۰ تا ۳۰۰ خانه بهداشت در استان اصفهان احداث و راه اندازی شده، گفت: هم اکنون بار بزرگی از بیماریهای خاص بر دوش خیران است.
مرکز دانشگاهی خیرساز حضرت علی بن ابی طالب شامل دانشکدههای تغذیه وعلوم غذایی و طب ایرانی-سنتی در زمینی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع احداث خواهد شد.