مسئول نمایندگی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در استان با بیان اینکه در حال شناسایی حوزههایی هستیم که میتوانند به عنوان پیشران، تحولی در اقتصاد فناوری و نوآوری ایجاد کنند اظهار کرد: فولاد و موارد پیشرفته، کشاورزی و امنیت غذایی، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، صنایع شیمیایی و پتروپالایشی، لاستیک و پلاستیک و قطعه سازی، از جمله حوزههایی هستند که استان اصفهان ظرفیتهای بزرگی در آنها دارد.
روحالله میرزا امیری از تجهیزات پزشکی و سلامت، انرژیهای نو، انرژی هستهای و کاربردهای پیرامونی، صنایع هوانوردی نظامی و غیر نظامی، صنایع نظامی، آب و محیط زیست، صنایع غذایی، فناوریهای نرم و صنایع خلاق از دیگر حوزههای تخصصی فناوری دارای ظرفیت در اصفهان نام برد.
او درباره حمایتهای نمایندگی استان اصفهان از صنایع پیشرفته گفت: صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در ماههای اخیر، جدیتر مورد توجه شرکتها قرار گرفته و هم اکنون در حوزه تجهیزات پزشکی، معدن و صنایع معدنی و حوزههای آیتی شرکتهای توانمند متقاضی استفاده از ظرفیت صندوق هستند که در حال بررسیهای اولیه هستیم.
تسهیلات صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) با میانگین نرخ ترجیحی ۱۰ درصد (۵ تا ۱۵ درصد) اعطا میشود که کمتر از شورای پول و اعتبار است.
سقف تسهیلات حمایتی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته برای هر شرکت، ۱۵ میلیارد تومان است.