یعقوبعلی نظری روز یکشنبه در نشستی با صاحبان صنایع لبنی در خراسان رضوی افزود: به طور قطع صاحبان صنایع شناخت بهتر و بیشتری از وضعیت خود دارند لذا خود بهتر می توانند بر کیفیت و کمیت تولیدشان نظارت داشته باشند.
وی اظهار داشت: لازم است صاحبان صنایع لبنی به همراه بازرسان سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی، یک گروه نظارتی و کنترلی تشکیل دهند.
استاندار خراسان رضوی گفت: در خصوص سرمایه گذاری در حوزه صنعت نمی توان از صدور مجوز جلوگیری کرد اما می توان آن سرمایه گذار را به سمتی هدایت کرد که هم نفع اقتصادی برای استان داشته باشد و هم سرمایه گذار متضرر نشود.
وی اضافه کرد: در راستای احیای واحدهای تعطیل می توان ظرفیتهای جدید ایجاد کرد، مشکل همیشه وجود دارد اما در مواجهه با مشکلات، ارتقابخشی و تعالی بخشی و تکامل می توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.
استاندار خراسان رضوی گفت: صاحبان صنایع از یک سری مشکلات پایه ای و یک سری مسائل در زمان حرکت برخوردار هستند اما مهم این است که چطور با این مشکلات مواجه شویم.
وی با بیان اینکه مشکلات صنایع خراسان رضوی در خصوص رفع تعهدات ارزی و تجارت ریالی با افغانستان در مرکز پیگیری شده است، افزود: در خصوص رفع مشکلات آنچه در اختیار استان باشد به سرعت حل خواهد شد اما مواردی که تصمیم گیری در خصوص آن مربوط به سطح کشور است، از طریق استان پیگیری می شود.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز واحدهای لبنی زیر پوشش این خانه را ۱۸۰ واحد ذکر و بیان کرد: در این بخش ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است اما بیشتر واحدها به دلیل محدودیت تامین شیر در استان با ظرفیت کمتری فعالیت دارند.
فیروز ابراهیمی اظهار داشت: عمده مشکلات صنایع لبنی در خراسان رضوی قیمتهای دستوری و همچنین موازی کاری برخی دستگاه های اجرایی است که امیدواریم با درایت استانداری این مشکل برطرف شود.