محمدرضا انصاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان گفت: جوانان پس از فارغ التحصیلی به دلیل نداشتن مهارت فنی و عدم توجه به فرهنگ مهارت آموزی بیکار میشوند این درحالی است که بهرهمندی از آموزشهای فنی و حرفهای میتواند راهکاری برای توانمندی و اشتغال آنان باشد.
وی اضافه کرد: در این راستا خیرین مهارتی میتوانند افراد آموزش دیده را در بخش تولید هدایت و وارد بازار کار کرده و از این طریق در بخش اشتغالزایی استان نیز ورود کنند.
این مسوول با بیان اینکه خیرین، فعالان بنگاههای اقتصادی و واحدهای تولیدی، همراه و همگام با آموزش فنی و حرفه ای در تجهیز و تأمین مواد مصرفی کارگاهی برای ارائه آموزشهای مهارتی در مدار ایجاد فرصتهای شغلی در مناطق کمبرخوردار نقش آفرین هستند، اظهار کرد: هیات امنایی کردن آموزش های مهارتی از جمله راهکارهای مؤثر در این حوزه است.
وی خاطرنشان کرد: راهکار خروج کشور از وضعیت موجود و رفع مشکلات فعلی در حوزه اشتغال، گرایش به سمت مهارت آموزی است و مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای باید مجمع راهبردی برای توسعه آموزشهای فنی و حرفهای باشد و ضرورت دارد که راهبردهای کلان حوزه مهارت در این فضا تعیین شود زیرا بهترین و واقعیترین فضای ارتباط با دنیای واقعی است.
انصاری با بیان اینکه اشتغال جوانان ایرانی و ترویج فرهنگ کارآفرینی علاوه بر توسعه زیرساختهای اقتصادی کشور، از هدررفت منابع و مهاجرت بی رویه جلوگیری میکند، افزود: توسعه فرهنگ کار در بین جوانان، تنها راه حل اقتصاد پایدار در کشور است که میتواند زمینه رضایتمندی جامعه را فراهم کند و در این میان تحقق این هدف، بدون مشارکت خیرین امکان پذیر نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: مجمع خیرین مهارتی از جنس خود مردم هستند که عهده دار میشوند تا با آگاهی بر جامعه، اقتصاد و تعامل تنگاتنگ با بنگاههای اقتصادی در بهکارگیری نیروی کار ماهر و مهارت آموخته این مهم را مورد توجه قرار دهند.