سی ان ان معتقد است برای ارتش آمریکا، جنگ در اوکراین منبعی باورنکردنی از داده‌ها در مورد کاربرد سامانه‌های خود بوده است.

سی ان ان در سایت خود نوشت: در حالی که مقامات آمریکایی و سایر مقامات غربی همیشه بینش کاملی در مورد نحوه عملکرد سامانه‌های سفارشی اوکراین ندارند - تا حد زیادی به این دلیل که آن‌ها در محل حضور ندارند - هم مقامات و هم تحلیلگران متن باز می‌گویند اوکراین به یک آزمایشگاه واقعی جنگ برای راه حل‌های ارزان، اما موثر تبدیل شده است.

جنگ در اوکراین همچنین به آمریکا و متحدانش فرصتی نادر داده است تا به مطالعه نحوه عملکرد سامانه‌های تسلیحاتی خود در زمان استفاده زیاد از این تسلیحات بپردازند و اینکه دو طرف برای پیروزی در این جنگ مدرن و داغ از چه مهمات‌هایی استفاده می‌کنند.

یک منبع آگاه درباره اطلاعات غرب گفت: اوکراین یک آزمایشگاه تسلیحات به تمام معنا است، زیرا هیچ یک از این تجهیزات هرگز در جنگ بین دو کشور توسعه یافته صنعتی استفاده نشده است. این آزمایش نبرد در دنیای واقعی است.

برای ارتش آمریکا، جنگ در اوکراین منبعی باورنکردنی از داده‌ها در مورد کاربرد سامانه‌های خود بوده است.

به گفته یکی از افسران عملیات نظامی آمریکا و بر اساس مطالعه اخیر یک اندیشکده انگلیسی، برخی از سامانه‌هایی که به اوکراینی‌ها داده شده است مانند پهپاد سوئیچ بلید ۳۰۰ و موشکی که برای هدف قرار دادن سامانه‌های راداری دشمن طراحی شده است، در میدان نبرد کمتر از آنچه پیش‌بینی می‌شد در میدان نبرد مؤثر بوده‌اند.

اما موشک انداز چندگانه ام ۱۴۲ (M۱۴۲) ساخت آمریکا یا هایمارس HIMARS برای موفقیت اوکراین بسیار مهم بوده اند و مقامات اوکراین درس‌های ارزشمندی در مورد میزان تعمیراتی که این سامانه‌ها در چنین استفاده زیادی نیاز دارند، آموخته اند.

یکی دیگر از مقامات دفاعی گفته است نکته مهم دیگر در مورد هویتزر M۷۷۷ است، توپخانه قدرتمندی که بخش مهمی از قدرت میدان نبرد اوکراین بوده است، اما اگر گلوله‌های بیش از حد در یک بازه زمانی کوتاه شلیک شود، لوله‌های هویتزر قابلیت شلیک خود را از دست می‌دهند و این باعث می‌شود که این توپخانه، دقت و کارایی کمتری داشته باشد.

اوکراینی‌ها همچنین دست به ابداعات تاکتیکی زده اند که مقامات غربی را تحت تأثیر قرار داده است. در هفته‌های اولیه جنگ، فرماندهان اوکراینی عملیات خود را برای به کارگیری تیم‌های کوچک پیاده نظام، در طول پیشروی روسیه به کی یف تطبیق دادند. سربازان اوکراینی که مجهز به راکت‌های دوش پرتاب استینگر و جاولین بودند، توانستند به تانک‌های روسی بدون پیاده‌نظام در جناح‌هایشان حمله کنند.

آمریکا همچنین این جنگ را برای فرا گرفتن درس‌های بزرگتر در مورد چگونگی جنگ بین دو کشور مدرن در قرن بیست و یکم، با دقت مطالعه کرده است.

یک افسر عملیات گفت: یکی از درس‌هایی که آمریکا ممکن است از جنگ اوکراین بگیرد این است که توپخانه کششی مانند سامانه هویتزر M۷۷۷ ممکن است متعلق به گذشته باشد. حرکت دادن سریع این سامانه‌ها برای جلوگیری از شلیک متقابل دشوارتر است و در دنیای پهپاد‌ها و نظارت بالای سر، امروزه پنهان کردن آن بسیار سخت است.

جیم هیمز نماینده دموکرات از ایالت کنتیکت و عضو کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان می گوید وقتی نوبت به درس‌های آموخته می‌شود، باید در این باره کتابی نوشته شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمودزاده
۰۶:۵۲ ۰۲ بهمن ۱۴۰۱
افرین خوشحال شدم مگر همیشه قرار است ابن سلاح ها روی مردم خاورمیانه ازمایش شود یکبار هم بگذارید اقایان روی خودشان این سلاح ها را ازمایش کنند مگر عیب دارد دمشان گرم
France
ناشناس
۲۳:۱۴ ۰۱ بهمن ۱۴۰۱
چه خوبه ما هم افسر ها و سرهنگهامون به کمک روسیه بفرستیم و از تجربیات جنگ بین ابرقدرتهای شرق و غرب اطلاعات کسب کنیم
آخرین اخبار