بدران در گفتوگو با شبکه الجزیره گفت: مبادله اسیران بخشی از این توافق آتش بس است و کمیتههای فنی و تیمهای مختلف در حال پیگیری همه موضوعات مطرح شده در توافق هستند.
بدران تصریح کرد: اولویت ما توقف جنگ، خروج رژیم صهیونیستی از نوار غزه، بازگشت آوارگان و ورود کمکها به نوار غزه است و تلاش میکنیم که اسیران همه گروههای مقاومت در لیست مبادله حضور داشته باشند.
عضو ارشد جنبش حماس گفت: این توافق به رغم همه هزینههای سنگینی که داده شده، یک دستاورد برای مقاومت و به سود ملت فلسطین است.
بدران افزود: جزئیات توافق را با حضور همه گروههای فلسطینی بررسی کردهایم.
وی گفت: آنچه در کرانه باختری در جریان است، نبرد سرنوشت است و میدانیم که دشوار و طولانی خواهد بود.
بدران تاکید کرد: بر سر اصول ملت فلسطین مذاکره نمیکنیم.
محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز چهارشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ از موفقیت تلاشها برای آتش بس در غزه خبر داد و اعلام کرد: طرفهای فلسطینی و اسرائیلی با توافق آتش بس در نوار غزه موافقت کردند.
وی افزود: اجرای توافق از روز یکشنبه ۱۹ ژانویه (۳۰ دی) آغاز میشود و بر اساس توافق، حماس ۳۳ اسیر را در ازای آزادی اسرای فلسطینی آزاد خواهد کرد.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت بیش از یک سال از جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.
منبع: ایرنا