
گزارش اولیه سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا:
حمله به تاسیسات هستهای ایران تنها چند ماه برنامه هستهای را به تأخیر انداخت در برنامه «سیمای خانواده» شبکه یک طرز تهیه کلوچه محلی آموزش داده شد. ویدئوی آموزش تهیه این شیرینی را در ادامه گزارش قابل مشاهده است.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه کیک صبحانه + فیلم
ما دقیقا همین الان داشتیم آماده میشدیم این کلوچه رو بپزیم برای عصری ولی چون مواد لازم رو اینجا نگفتین ، دست از کار کشیدیم و پشیمان شدیم . حالا مجبور شدیم تارت میوه ای بپزیم .
ما بختیاری ها به این کلوچه میگیم کاکول یا نون شیر مال. البته ما آرد رو با شیر محلی و روغن بهاره گوسفند و کنجد و ماست و گلرنگ آماده می کنیم و رازیانه بهش نمی زنیم چون برای مردها خوب نیست و روی سیستم زادآوریشون تاثیر منفی داره. داخل این نون شیرمال می تونید از کشمش یا خرما استفاده کنید . ضمنا اگر نون رو خالی دوست دارید بخورید بهش شکر بزنید ولی اگر با کره و عسل طبیعی می خورید بهش شکر نزنید تا طبیعی باشه. نوش جانتون .