حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در سفر یک روزه به راور و بازدید از سد قدرونی، کیفیت پایین و کمبود آب در راور را مورد اشاره قرار داد و گفت: با توجه به زحماتی که آب منطقهای استان در سالهای گذشته برای احداث این سد کشیده اند، مردم این شهرستان انتظار دارند، منافع حاصل از سد به آنها برگردد که به حق مطالبه میشود.
او بر الزام سازمانهای مربوطه به دریافت مجوز از آب منطقهای برای احداث بندهای خاکی نیز تاکید و بیان کرد: در بالادست سد قدرونی، ۵۰ بند خاکی قرار دارد که باید به سرعت ساماندهی شوند.
رییس کل دادگستری استان کرمان افزود: با توجه به کویری بودن شهرستان راور، جمع آوری آبهای سطحی برای کشاورزی، صنعت و شرب از ضروریات است.
او بیان داشت: تمام زیرساختها باید فراهم شود که در صورت آبگیری سد، بتوان از مزایای آن بهرهمند شد.
حجت الاسلام حمیدی با اشاره به اینکه موضوع آب از موضوعات مهم کشور به شمار میرود، تصریح کرد: توجه خاصی به موضوع بستر رودخانهها داریم و در جلسات شورای حفظ حقوق بیت المال همواره تاکید داریم که با اعمال نظارتهای لازم از تصرفات این بستر و انجام اقدامات غیرمجاز در این محلها جلوگیری شود.
علی رشیدی، مدیرعامل آب منطقهای استان کرمان نیز با اشاره به اینکه سد قدرونی از زیباترین سدهای کشور است، گفت: این سد در سال ۹۹ افتتاح و آبگیری شده است.
او افزود: ذخیره آب این سد ۴۶ میلیون مترمکعب است و سرریز این سد روی بدنه بتنی آن است.
رشیدی بیان کرد: تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان برای احداث سد قدرونی هزینه شده است.
مطالعات مرحله اول سد مخزنی قدرونی راور در سال ۷۴ شروع شده و در سال ۷۵ به اتمام رسیده و مطالعات مرحله دوم این طرح نیز در سال ۷۹ آغاز و در سال ۸۲ به پایان رسیده است.
سد مخزنی قدرونی از مصوبات سفر رهبری در سال ۸۴ به استان کرمان است و عملیات اجرایی آن در سال ۸۷ با هدف تامین آب دراز مدت شهرستان راور آغاز شده است.
حجت الاسلام والمسلمین حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با همراهی مدیرعامل آب منطقهای استان و جمعی از مسئولان شهرستان راور با حضور در جمع مردم روستای قطروئبه به درخواستهای مردم رسیدگی و دستورات لازم را برای حل مشکلات زیرساختی این روستا از قبیل تامین آب شرب، گاز و مشکلات زمینهای کشاورزی صادر و مقرر شد، فرمانداری و ادارات مربوطه نسبت به رفع کمبودها اقدام کنند.