آقای صدیقی گفت: در جریان محلولپاشی در سطح معابر شهری تبریز ۶۰۰ نیروی انسانی شهرداریهای مناطق دهگانه از ۴۶ دستگاه تانکر ۲۰۰ هزار لیتری، ۱۲۹ تانکر ۱۰۰ هزار لیتری، ۴۴ دستگاه برفروب خودرویی و ۳۳ دستگاه گریدر استفاده کردند.
وی با اشاره به اینکه با اقدام به محلول پاشی برای جلوگیری از لغزندگی معابر شهری و یخ زدایی از نمکپاشی جامد در سطح شهر جلوگیری شد، اظهار داشت: نمکپاشی در فصل بارش علاوه بر مضرات محیط زیستی با نفوذ آب به زیر زمین، باعث خسارات فراوان به پلها، بناها، خودروها و سایر مبلمان شهری میشود و با حل شدن در هوای شهر ریه انسانها را نشانه میرود و امراض و بیماریهای مزمن را به دنبال دارد.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردار تبریز گفت: طی امسال شهرداری تبریز ۲۸۰ میلیارد تومان صرف تهیه و توزیع ۱۷۰ هزار تن آسفالت برای آسفالتریزی و لکهگیری اساسی در سطح معابر شهر کرده که این میزان آسفالت ریزی هر سال تکرار میشود در حالی که یکی از دلایل این امر و تخریب آسفالت، خسارتهای ناشی از نمکپاشی در فصل بارش است.
آقای صدیقی ادامه داد: با حذف نمک انتظار میرود این رقم هزینه طی سالهای آتی به جای تمدید آسفالت معابر، صرف دیگر پروژههای توسعه پایدار شهر تبریز شود.