مدیرکل تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد توضیحاتی درخصوس بیمه فراگیر خانواده و مزایای آن برای افراد فاقد بیمه ارائه کرد.

رسول چراغ سحر گفت: بیمه فراگیر خانواده ایرانی انواع بیمه‌های مرتبط با اعضای خانواده است و در مجموع همه افراد بدون پوشش بیمه‌ای را شامل می‌شود.

او افزود: این بیمه زنان خانه دار و دختران، دانشجویان، صاحبان مشاغل آزاد، کارفرمایان کارگاه‌های صنفی، خویش فرمایان و در مجموع همه افراد بدون پوشش بیمه‌ای را شامل می‌شود.

چراغ سحر ادامه داد: شرایط و مزایای بیمه فراگیر خانواده ایرانی همانند بیمه مشاغل آزاد است و از نظر درصد و میزان پوشش و نرخ حق درمان تفاوتی با آن ندارد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کهکیلویه و بویراحمد گفت: در طرح "بیمه فراگیر خانواده ایرانی" متقاضیان با سن بین ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند با پرداخت حق بیمه به صورت ماهیانه از مزایای تامین اجتماعی از جمله بازنشستگی بهره‌مند شوند.

چراغ سحر بیان کرد: افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و شغل ثابتی هم ندارند، می‌توانند از طرح فراگیر استفاده کنند تا برای خود سابقه ایجاد کنند؛ به عنوان مثال، زنان خانه دار و دختران، حتی اگر تحت پوشش بیمه همسر یا پدر و مادر خود باشند، می‌توانند با انعقاد قرارداد از این بیمه استفاده کنند؛ زیرا بهره مندی از پوشش بیمه‌ای همسر یا پدر و مادر، صرفا خدمات درمانی را شامل می‌شود و بازنشستگی افراد را در بر نمی‌گیرد.

او افزود: البته متقاضیان این نوع بیمه هم چنان می‌توانند از خدمات درمانی به تبع همسر یا والدین خود استفاده کنند و نیازی به پرداخت سرانه درمان ندارند؛ هم چنین دریافت کنندگان مستمری بازماندگان محدودیتی برای بهره مندی از این نوع ندارند و در صورت انعقاد قرارداد، هم چنان می‌توانند مستمری بازماندگان خود را دریافت کنند.

این مقام مسئول گفت: دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه‌ها از دیگر مشمولان بیمه فراگیر خانواده هستند که می‌توانند هم زمان با تحصیل، برای خود سابقه بیمه‌ای ایجاد کنند و در آینده زودتر بازنشسته شوند.

او افزود: این افراد هم به تحصیل اشتغال دارند و هم بخشی از سابقه بیمه‌ای خود را پر می‌کنند و در زمان استخدام یا اشتغال به کار می‌توانند این سابقه را به سوابق آینده خود متصل و یا به سایر صندوق‌های بیمه‌ای منتقل کنند.

این مقام مسئول می‌گوید: صاحبان مشاغل آزاد (مغازه داران، فروشندگان و...) را از دیگر مشمولان این نوع بیمه دانست که با پرداخت حق بیمه ماهانه می‌توانند در زمره بیمه شدگان تامین اجتماعی قرار بگیرند و از مزایای آن استفاده کنند.

به گفته چراغ سحر؛ بیمه زنان خانه دار، دانشجویان و صاحبان مشاغل آزاد در سه نرخ ۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد امکان پذیر است و متقاضیان می‌توانند بر اساس شرایط خود و مزایایی که مایلند دریافت کنند، یکی از این نرخ را برای پرداخت حق بیمه ماهانه برگزینند.

او گفت: کسانی که نرخ ۱۲ درصد را انتخاب می‌کنند، از مزایای بازنشستگی استفاده می‌کنند و بازماندگان آن‌ها فقط در صورتی می‌توانند از مستمری بازماندگان بهره‌مند شوند که وی قبل از فوت بازنشسته شده باشد. وی افزود: کسانی که حق بیمه با نرخ ۲۴ درصد را انتخاب و پرداخت کنند، بازماندگان آنان در صورت فوت بیمه شده اصلی حتی در زمان بیمه پردازی، می‌توانند مستمری بازماندگان دریافت کنند.

چراغ سحر اضافه کرد: نرخ ۱۸ درصد کامل‌ترین نرخ این نوع بیمه برای بیمه پردازی است و کسانی که آن را انتخاب می‌کنند، علاو بر مزایای اشاره شده، در صورت ازکارافتادگی و از دست دادن توانایی جسمی خود در زمان بیمه پردازی، از مستمری ازکارافتادگی بهره‌مند خواهند شد.

او افزود: متقاضیان برای انعقاد قرارداد نیاز به مراجعه به شعب تأمین اجتماعی ندارند و با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir می‌توانند ثبت نام و قرارداد خود را منعقد کنند و هر ماه حق بیمه را نیز از طریق همین سامانه بپردازند.

مدیرکل تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: البته شرایط بیمه پردازی و مزایای آن در مورد کارفرمایان کارگاه‌های صنفی و خویش فرمایان متفاوت است و این افراد باید با نرخ ۲۷ درصد بیمه پرداخت کنند و در نتیجه علاوه بر بازنشستگی، ازکارافتادگی و مستمری بازماندگان، از برخی مزایای کوتاه مدت تأمین اجتماعی نیز بهره‌مند خواهند شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.