با عنایت به تعدد مناطق حادثه دیده و آسیب پذیر در سطح استان مازندران و به منظور ساماندهی نقاط بحرانی و تثبیت پایدارسازی مناطق و محورهای مواصلاتی روستایی و بین شهری دچار زمین لغزش، بازسازی راهها و پلهای آسیبدیده، احداث دیوار حفاظتی ترانشهها و دیواره رودخانهها و تکمیل و احداث سردهنههای زراعی حسب مورد توسط اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران و شرکت سهامی آب منطقهای مازندران، هیئت وزیران پیشنهاد اختصاص مبلغ ۳۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار تملک داراییهای سرمایهای به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران را به تصویب رساند.
همچنین سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران موظف شد ضمن نظارت فنی و اجرایی بر روند انجام بازسازی، گزارش عملکرد اعتبارات فوق را هر سه ماه به سازمانهای برنامه و بودجه کشور و مدیریت بحران کشور ارسال نماید.
** اصلاح دو آیین نامه مربوط به حمایت از آزادکاران فعال و سکوها و کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال کشور
در ادامه جلسه و به منظور تأمین نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین و رفع مغایرت اعلام شده درخصوص دو آیین نامه مربوط به حمایت از آزادکاران فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال کشور و نیز حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، هیئت وزیران با پیشنهاد اصلاح آیین نامههای مذکور موافقت کرد.
بر این اساس، واژه «رقومی» به عنوان معادل فارسی عبارت «دیجیتال» و پیش از این عبارت در آیین نامههای یاد شده درج گردید.
همچنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است با هماهنگی وزارت امور اقتصادی و دارایی، اقدامات لازم را برای برخورداری آزادکاران فعال در حوزه اقتصاد رقومی (دیجیتال)، از بیمه تأمین اجتماعی در چارچوب قوانین و مقررات مربوط انجام دهد.
وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز مکلف شد پیشنهاد اصلاح دستورالعمل اجرایی جزء (۹) بند (الف) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور جهت تصویب در مرجع ذی صلاح را به نحوی تهیه نماید که با رعایت جزء (۷) بند (الف) تبصره مذکور، تا سقف ۱۰ درصد از منابع بند (الف) آن برای حمایت از کسب و کارهایی که فعالیت خود را به یکی از سکوهای مشمول آیین نامه حمایت دز سکوها و و کسب و کارهای حوزه اقتصاد رقومی (دیجیتال) منتقل مینمایند، صرف شود.
اختصاص اعتبار به سازمان حفظ نباتات کشور
با توجه به شیوع آفت سوسک چوبخوار (بویژه سوسک سرخرطومی حنایی رنگ) در گستره وسیعی از باغات نخیلات در استانهای جنوبی کشور به منظور ردیابی، کنترل و مبارزه با آفت مذکور در مناطق بحرانی کشور، دولت با اختصاص مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای به سازمان حفظ نباتات کشور موافقت کرد.
سازمان حفظ نباتات کشور نیز موظف شد ضمن نظارت بر اجرای این تصویب نامه، گزارش عملکرد اعتبارات فوق را هر سه ماه به سازمانهای برنامه و بودجه کشور و مدیریت بحران کشور ارسال نماید.