محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در دیدار با رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با اشاره به معضل بیکاری استان، گفت : اشتغال و کارآفرینی یکی از دغدغههای استان است و نیاز به بسیج همه جانبه برای مهار بحران بیکاری داریم و یکی از مجموعههایی که میتواند به رفع این معضل کمک کند، دانشگاه فنی و حرفهای است.
صحرایی با اشاره به ظرفیتهای استان در بخشهای مختلف، یکی از این ظرفیتها را حوزه گردشگری دانست و گفت: کرمانشاه یک اقلیم چهار فصل است و در این زمینه هم دانشگاه فنی و حرفهای میتواند با شناخت کامل از زیست بوم کرمانشاه این فرصت را غنیمت بشمارد و در بحث اشتغال نقش آفرینی کند.
استاندار کرمانشاه همسایگی با عراق را برای کرمانشاه همانند دریای خزر برای مازندران و گیلان دانست و گفت: فاصله کرمانشاه تا بغداد و سلیمانیه حدود ۲۰۰ کیلومتر است، اما متاسفانه به دلایل نامعلوم فرصت حضور در بازار عراق را از دست دادهایم.
صحرایی گفت: راهپیمایی بزرگ اربعین هم نعمت گرانبهایی است که انبوهی از کار و تولید به خاطر آن در استان کرمانشاه ایجاد میشود و میتوانیم از این حضور میلیونی به نحو احسن استفاده کنیم.
وی با اشاره به نقشی که دانشگاه فنی و حرفهای میتواند در کمک به رفع مشکل بیکاری استان ارائه کند، تاکید کرد: لازم است مسئولان دانشگاه فنی و حرفهای برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت خود را برای مهارت افزایی، اشتغال آفرینی و کمک به مهار بیکاری در استان ارائه کنند.
استاندار کرمانشاه بر توسعه رشتههای دانشگاه فنی و حرفهای با توجه به نیاز استان تاکید کرد و گفت: با تمرکز بر بوم مهارتی کرمانشاه و نیاز صنعت و بازار کار استان، باید افزایش رشته و تنوع رشته داشته باشیم.
وی تغییر نگاه و توجه به فرهنگ کار در استان را نیز بسیار مهم دانست و گفت: در استان بیش از ۳۷۰ هزار دانش آموز داریم و قبل از اینکه دانش آموزان از فضای کار دور شوند، باید آنها را با فرهنگ کار آشنا کنیم و برای این مهم باید از ظرفیت صدا و سیما، فضای مجازی و حضور مداوم هوشمند و هدفمند در مدارس برای تبلیغ دانشگاه فنی و حرفهای استفاده شود.
صحرایی توصیه کرد که در طول سال نمایشگاههای جذاب برای دانش آموزان متوسطه اول و دوم جهت شناساندن توانمندیهای دانشگاه فنی و حرفهای به جامعه برپا شود .