محمد آلبوغبیش کارآفرین رامشیری گفت: کشت چای ترش یا چای قرمز به صورت سنتی یا آبیاری قطرهای صورت گرفته است، کشت این محصول اوایل اردیبشهت یا خرداد، وگل دهی این محصول اوایل شهریورماه یا مهرماه، برداشت محصول اواسط آبان و آذرماه است.
او ادامه داد: میزان هکتار برداشت چای ترش به روش بذری ۸۰۰ کیلو گرم تا یک تن محصول خشک شده در روش نشاکاری کشت چای ترش، میزان برداشت محصول افزایش، مییابد.
این کارآفرین جوان با اشاره به خواص این محصول گفت: چای ترش ازگیاهان دارویی است وسرشار ازآنتی آکسیدان است که به سلامت بدن کمک میکند دمنوش این گیاه طعم متفاوتی دارد میتواند جایگزین برای چاه سیاه باشد.
او ادامه داد: طبق تحقیقات چای ترش خواص بسیارزیاد دارویی نظیر کاهش قند خون، کاهش کلسترول خون، وجلوگیری فشار خون بالا دارد.
آلبوغبیش با اشاره به بازاریابی و فروش این محصول گفت: قیمت هرکیلو چای ترش ۴ میلیون ریال (۴۰۰ هزار تومان است)) وهزینه هرکیلو بذر دومیلیون پانصد هزار ریال ((۲۵۰ هزار تومان)) است، فروش عمده این محصول به عطاریها وتک فروشی به مشتریان یا فروش اینترنتی انجام میشود.