جبار حمادی گفت: امسال سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان کارون حدود ۲۰ هکتار بود و عملیات برداشت این محصول از اوایل آبان ماه آغاز شده است.
به گفته او عملیات برداشت تا پایان آذرماه ادامه دارد، با توجه به شرایط مزارع امسال پیش بینی میکنیم حدود ۱۶ تن چای ترش از مزارع شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی کارون گفت: به دلیل مسایل ژنتیکی و دیگر عوامل، شرایط مزارع چای ترش در شهرستان کارون در مقایسه با سال گذشته بسیار ضعیفتر است و از این رو عملکرد در هر هکتار حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است.
حمادی عنوان کرد: عمده محصول چای ترش برداشتشده برای مصرف در استان خوزستان و دیگر استانهای کشور از جمله اصفهان و تهران است و تاکنون به خارج از کشور صادر نشده است.
به گفته او مصرف چای ترش به صورت خشک است با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... درست شده است، اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است، چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد میکند و میتواند به تولید برسد.