مهدی صفی خانی گفت: حیوانات به صورت غریزی توان و استعداد لازم برای تامین غذای مورد نیاز را دارند بنابراین توزیع علوفه یا دانه پاشی یک نوع ایجاد تغییر در زندگی حیوانات است و این کار غیر طبیعی از منظر علمی و کارشناسی با اصول حفاظت محیط زیست مغایرت دارد.
او گفت: بنابراین باید علوفه یا دانه در شرایط و مواقع اضطراری در دسترس حیات وحش قرار گیرد تا آنها به این شیوه برای یافتن غذا عادت نکنند چرا که تغذیه غیر طبیعی به ضرر حیات وحش است.
معاون محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: با این وجود برای شرایط خاص و اضطراری علوفه ذخیره شده، هر چند به علت نرسیدن به شرایط بحرانی که منجر به بروز آسیب به حیات وحش میشود تاکنون نیازی به پخش آن در حیات وحش احساس نشده است.
صفی خانی گفت: کاهش بارشهای پاییزه و خشکسالی موجب کاهش رشد گونههای گیاهی یکساله در منطقه حفاظت شده نشر شد و این وضعیت حیات وحش را برای تامین غذای مورد نیاز با چالش مواجه کرد.
او گفت: درصدد توزیع علوفه در منطقه حفاظت شده نشر بودیم که با بارش اخیر برف این اقدام به تاخیر افتاد که امید میرود با بارش متناوب برف شاهد رشد گونههای گیاهی در این مناطق باشیم.
همدان دارای ۶ منطقه حفاظت شده و ۱۳ منطقه شکار ممنوع است و تاکنون ۳۰۷ گونه جانوری در این استان شناسایی شده است.
بارش برف از عصر پنجشنبه استان همدان را فرا گرفت و موجب تعطیلی مدارس در روزهای شنبه و یکشنبه هفته جاری شد.
منبع ایرنا