آزمایش‌های تازه پزشکی نشان داده اند که غذا می‌تواند نقش مهمی در توقف رشد برخی از سرطان‌ها داشته باشد.

نشریه مدیکال‌اکسپرس در گزارشی جدید آورده است:

پیش از این تصور می‌شد که رژیم غذایی تاثیری بر توقف تومور‌های سرطانی ندارد؛ اما اخیرا گروهی از متخصصان موسسه تحقیقات بهداشتی و پزشکی استرالیای جنوبی (SAHMRI) و دانشگاه آدلاید نظریه دیگری دارند.

مطالعه جدید این متخصصان که با همکاری دانشگاه استنفورد انجام و در نشریه "کانسر دیسکاوری" منتشر شده است، نشان می‌دهد که سرطان‌های دارای جهش ژنی IDH۱ نمی‌توانند بدون لیپید و چربی رشد کنند.

متخصصان می‌گویند: ما نتایج این مطالعه را در طیف وسیعی از انواع سرطان تکرار کردیم و یک رژیم غذایی معمولی را با رژیمی که کاملا بدون چربی بود، مقایسه کردیم و از این که متوجه شدیم رشد تومور‌های دارای جهش ژن IDH۱ در اثر گرسنگی ناشی از لیپید‌ها متوقف می‌شود، شگفت‌زده شدیم.

برخلاف سایر تومور‌ها که از قند‌ها تغذیه می‌کنند، سرطان‌های دارای جهش IDH۱ به لیپید‌ها معتاد هستند. جهش ژن IDH۱ یک جهش ناخوشایند است که معمولا در سرطان خون، لوسمی میلوئید حاد، سرطان استخوان به نام کندروسارکوم، سرطان مجرای صفراوی و گلیوما درجه پایین (نوعی سرطان مغز) یافت می‌شود.

به گفته این محققان برای اثبات طولانی‌مدت یافته‌های فوق در انسان باید مطالعات بیشتری انجام شود؛ اما برای افرادی که مبتلا به تومور‌های دارای جهش ژن IDH۱ هستند، این تحقیق جدید نشان می‌دهد که پرهیز از غذا‌هایی که دارای چربی‌های اشباع بالایی هستند، یک توصیه مهم است.

به گزارش دویچه وله، این یافته‌ها ممکن است در نهایت منجر به افزایش شانس زندگی و طول عمر در بیمارانی شوند که به‌دنبال درمان تومور‌های دارای جهش ژن IDH۱ با استفاده از پروتون‌درمانی یا رادیوتراپی هستند.

برچسب ها: سرطان ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار