خسرو شهیدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه گفت : مدارس شاهد به عنوان یک مدرسه خاص از جایگاه قابل قبولی در بین خانوادهها برخوردارند، به نحوی که همه ساله خانوادهها در فصل ثبت نام در تلاشند تا با پیدا کردن یک واسطه هم که شده، فرزندانشان را در مدارس شاهد ثبتنام کنند.
وی با بیان اینکه معلمهای مدارس شاهد باید از بین بهترینها انتخاب شوند، گفت: مدارس شاهد باید در بین دیگر مدارس الگو باشند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با بیان اینکه مدارس شاهد پایگاههای فرهنگی هستند که میتوانند نقش مهمی در نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشند، گفت: انتظار میرود مدارس شاهد در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بصورت ویژه ورود کنند.
وی اضافه کرد: برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید ریشهای کار کنیم و بهترین محل برای نهادینه کردن این فرهنگ، مدارس است.
وی با بیان اینکه آموزش باید توام با پرورش باشد، گفت: اگر در جایی دنبال آموزش صرف بوده و مسائل تربیتی را نادیده بگیریم، شاهد نتایج جبران ناپذیری خواهیم بود.
وی با بیان اینکه آموزش عمومی بر آموزش عالی مقدم است، گفت: اگر ریشهای کار کرده و از ابتدا برای تعلیم و تربیت افراد بر مبنای آموزههای دینی برنامهریزی کرده و کار را از آموزش و پرورش به عنوان نخستین نهاد رسمی در امر آموزش شروع کنیم، میتوانیم ادعا کنیم در تعلیم و تربیت جامعه خوب عمل کردهایم.
وی اشارهای هم به اغتشاشات اخیر داشت و گفت: باید نسل جوان را در مدارس و دانشگاهها در جریان وضعیت کشور در سالهای قبل از پیروزی انقلاب و پیشرفتهای پس از آن قرار داده تا آنها با خدمات انقلاب آشنا شوند.
وی اشارهای هم به در برنامه بودن مردمی برگزار کردن ویژه برنامههای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت داشت و گفت: باید برگزاری یادوارههای شهدای محلات را به مردم محله و به ویژه نوجوانان و جوانان بسپاریم تا جامعه و نسل جوان شهدا را بشناسند.
وی با اشاره به دیدار با خانوادههای شهدا در قالب طرح سپاس داشت و گفت: امسال هدفگذاری کرده ایم تا پایان سال با ۲۶ هزار خانواده شهید در قالب این طرح دیدار داشته باشیم.
شهیدی با اشاره به فعالیت ۳۹ مدرسه شاهد در استان کرمانشاه، از مدارس خواست تا در اجرای طرح سپاس بنیاد شهید را یاری دهند .