حسین محبی، رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با تبریک این موفقیت ارزنده گفت: با برنامه ریزی و مجاهدتهای علمی روند کسب موفقیتها تداوم یابد.
او افزود: انتشار ۱۰۴ مقاله بین المللی، ۳۵ مقاله علمی، ۲۵ طرح پژوهشی، ۸ ثبت اختراع، ۳۳ اچ ایندکس و ۳ هزار و ۴۸ ارجاع از مقالات گوشهای از فعالیتهای علمی، پژوهشی و فناورانه مسعود ترکزاده به شمار میرود.
همچنین تولید و پایدارسازی پروتئینهای نوترکیب، تولید فاکتور رشد اپیدرمی انسانی، تولید فاکتور TGFB ۱، تولید میکروپالسمین انسانی، تولید آنکسین، تولید آنزیم الکتات دهیدروژناز، تولید آنزیم دیافورز، تولید آنزیم اورات اکسیداز بخش دیگری از زمینههای پژوهشی و کارنامه موفق ترکزاده است.
مسعود ترکزاده ماهانی تنها عضو هیئت علمی از دانشگاههای استان کرمان است که موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر در سطح کشور در سال ۱۴۰۱ شده است.
برترین پژوهشگران و فناوران کشور در آخرین روز از هفته پژوهش و فناوری، طی آیینی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری معرفی ومورد تجلیل قرار گرفتند.
در این آیین که در سالن همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، فناوران برتر در چند بخش فناور برتر دانشگاهی، فناور برتر پارکی (مستقر در پارکهای علم و فناوری) فناور برتر مرکز رشدی (مستقر در مراکز رشد) فناور برتر دانشجویی و فناور برتر دستگاهی (فناوران دستگاههای دیگر) معرفی شدند.
همچنین پژوهشگران برتر از دانشگاهها و مراکز وابسته به وزارت علوم و دستگاههای دیگر، نشریات برگزیده و انجمن علمی برگزیده نیز معرفی و تجلیل شدند.