باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اصغر نامجو کوهبنانی ـ شهید سپهبد « حاج قاسم سلیمانی»، در یکی از گفتارهایش فرموده بود: "رفاقتهای زمان جنگ عجیب بود؛ یک فرمانده گردان به نام «ماشاءالله رشیدی» داشتیم، او شب عملیات «کربلای ۵» میخواست وارد عملیات شود.
دم خط به سنگر من آمد گردان هنوز نرسیده بود او موضوعی تعریف کرد. رشیدی فرمانده گروهانی به نام زکیزاده داشت که دو روز پیش شهید شده بود.
رشیدی میگفت: من و زکیزاده باهم عهد بستیم که هر کدام از ما زودتر شهید شد، وارد بهشت نشود، تا دیگری بیاید. دیشب زکیزاده را خواب دیدم که به من میگفت: «ماشاءالله مرا دم در نگه داشتی چرا نمیآیی؟!» وقتی رشیدی این موضوع را تعریف کرد، فهمیدم که به زودی شهید میشود او را نگه داشتم، اما رفت و درگیر خط شد، بلافاصله هم شهید شد."
برادر سردار شهید ماشاالله رشیدی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در کوهبنان گفت: حاج ماشاالله در سال ۱۳۴۴ در بخش طغرالجرد در یک خانواده کارگری، اما خدا ترس، ولایت مدار و دوستدار اهل بیت به دنیا آمد.
وی افزود: ماشاالله در اوج جوانی علاقهای عجیبی به حضرت امام پیدا کرده بود، همواره سعی میکرد نوار سخنرانی و اعلامیههای امام را گوش کند و بخواند.
حسین رشیدی افزود: همین عشق و علاقه بود که باعث شد ماشاالله و دوستانش قبل از پیروزی انقلاب در تظاهرات علیه حکومت پهلوی حضوری فعال داشته باشند.
وی بیان داشت: سردار ماشاالله رشیدی نه تنها در توزیع اعلامیه و نوشتن شعار علیه حکومت پهلوی بر در و دیوارها نقش آفرین بود؛ بلکه در راهپیماییهایی که از مدرسه آغاز میشد و به سطح شهر کشیده میشد، نقش به سزایی داشت.
این جانباز دوران دفاع مقدس تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب برادر شهیدم با توجه به سن کمی که داشت به دنبال فرمان امام مبنی بر تشکیل جهاد سازندگی با این نهاد همکاری داشت و در اوایل سال ۱۳۶۰ رهسپار جبهه جنگ شد.
وی بیان داشت: برادر شهیدم پس از پیروزی انقلاب با گروهی از دوستانش به یاری خانوادههای نیازمند میپرداخت و همواره کمک حال آنان بود که بعد از شهادتش خدمات او مشخص شد.
این ایثارگر دوران دفاع مقدس بیان داشت: ماشاالله با شروع جنگ با گروهی از دوستانش برای دفاع از مرزهای کشور و ارزشهای اصیل اسلامی و ایرانی در عملیاتهای متعدد شرکت کرد.
وی افزود: شهید رشیدی که سابقه حضور در عرصههای مختلف دوران دفاع مقدس را داشت، سرانجام در رکاب سردار دلها به عنوان فرمانده گردان ۴۱۱ سیدالشهدا (ع) شهرستان زرند از لشکر ۴۱ ثارالله در عملیات کربلای ۵ در جبهه حق علیه باطل جنگید.
رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: برادر شهیدم در ۷ بهمن ماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در نبرد با تانکهای دشمن بر اثر اصابت گلوله مستقیم تانک به شهادت رسید.
وی تاکید کرد: برادر شهیدم از خدا درخواست کرده بود هنگام شهادت مثل امام حسین (ع) بدون سر و مثل حضرت ابوالفضل (ع) بدون دست باشد و شهید همانطور که خواسته بود به آرزویش رسید.
رشیدی گفت: حاج ماشاالله علاقه وافری به سردار دلها داشت، همین صفا و صمیمت باعث شد چندین مرتبه سردار دلها در کنار مزار برادر شهیدم حاضر شود و با قرائت فاتحه یادش را گرامی بدارد.
وی بیان داشت: به برکت شهید و برای ادامه فعالیتهای وی قرارگاه فرهنگی و اجتماعی به نام سردار شهید ماشاالله رشیدی با حضور جمعی از رزمندگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس و جوانان در بخش طغرالجرد تشکیل شد.
این رزمنده دوران دفاع مقدس افزود: قرارگاه سردار شهید رشیدی در مواقع گوناگون خصوصا دوران کرونا، سیل و زلزله خدمات ارزشمندی را به اقشار مختلف مردم ارائه کرد.
وی تصریح کرد: حضور در مناطق محروم، توزیع سبد کالا، توزیع بستههای آموزشی، کیف، کفش، فرم مدارس، ساخت حمام و سرویس بهداشتی در مناطق محروم و مناطق زلزله زده و سیل زده، توزیع غذای گرم رایگان، برگزاری یادوارههای شهدا، راه اندازی موکب در اربعین در مسیر پیاده روی و... برخی از خدمات قرارگاه سردار شهید ماشاالله رشیدی بخش طغرالجرد است.