ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت در کارگاه آموزشی بین المللی سازی بر توانمند سازی دانشگاهها در حوزه بین المللی سازی تاکید کرد و برگزاری کارگاههای آموزشی را ضروری دانست.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان این مطلب که بین المللی سازی یک علم است، افزود: تعداد دانشجویان بین الملل رشتههای وابسته به علوم پزشکی، حدود ۳ درصد از کل دانشجویان این حوزه را شامل میشوند که این آمار نسبت به کشورهای منطقه، مقدار قابل توجهی نیست، در نتیجه باید با برنامه ریزی مناسب برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان بین الملل تلاش کنیم.
باقری فرد با اشاره به پیگیری توسعه کمی و کیفی آموزش پزشکی، بیان کرد: این ارتقاء باید بر اساس نیاز جامعه انجام و در حوزه بین المللی سازی هم باید نیازهای آموزشی منطقه لحاظ شود.
وی خاطر نشان کرد: بین المللی سازی فقط برای کسب درآمد نیست، بلکه دانشجویان بین الملل به عنوان سفیران علمی، اجتماعی و فرهنگی کشور محسوب میشوند.
باقری فرد تصریح کرد: برای موفقیت در حوزه بین المللی سازی باید اعتبار سنجی و اعتبار بخشی بین المللی داشته باشیم و تسهیلات لازم را برای پذیرش دانشجویان خارجی فراهم کنیم.
به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وی از پیگیری پیشنهادهای بین المللی سازی آموزش پزشکی در برنامه هفتم توسعه خبر داد و افزود: امیدوارم دانشگاههای کلان منطقه ۱۰ با توجه به ظرفیتهای بالقوه در مسیر توسعه بین المللی سازی گام بردارند.