معمولا بیمه فقط خسارات مربوط به تعمیر و صافکاری خودرو را پرداخت می‌کند؛ در حالی که در عرف جامعه ما خودرو تصادفی با غیر تصادفی تفاوت قیمت دارد.

طبق ماده ۱ و ۲ قانون مسئولیت مدنی هر کس به دیگری چه عمد یا غیر عمد خواه مباشرتاً یا به تسبیب خسارتی وارد کند مسئول جبران خسارت می‌باشد. در این راستا هم شخص متضرر می‌بایستی برای تامین دلیل برآورد خسارت ناشی از افت قیمت به شورای حل اختلاف مراجعه کند.

پس از ثبت دادخواست، کارشناس مربوط به تصادفات تعیین می‌شود که ایشان با ملاحظه خودرو و یا در مواردی عکس‌های آن، خسارت افت قیمت را محاسبه و برآورد می‌کند.

بعد از برآورد خسارت با توجه به مبلغ خسارت تعیین شده توسط کارشناس، دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت مالک خودروی مقصر تقدیم دادگاه یا شورای حل اختلاف می‌شود.

با این توضیح که اگر خسارت وارده بیشتر از ۲۰ میلیون تومان باشد رسیدگی به دادخواست مطالبه خسارت در صلاحیت دادگاه خواهد بود و اگر کمتر از آن باشد در صلاحیت شورای حل اختلاف می باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۷ ۲۶ آذر ۱۴۰۱
عرض سلام و خدا قوت خدمت دست اندر کاران باشگاه خبرنگاران جوان
دقیقأ مثل همین پرونده را من به عنوان زیاندیده دو ساله که درگیرشم
همون اول نظر کارشناس داده شد ولی مقصر حادثه اعتراض زد،دوباره بعدش اومد اعسار داد
همه این قوانین فقط روی کاغذ قشنگ هست ولی در عمل هیچ خاصیتی ندارد و فقط دو طرف در این شوراها و دادگاها باید هزینه کنند و آخرشم خود آدم بیخیال شکایتش میشه
آخرین اخبار