نقیایی مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: مصرف مایعات، سوپ، آش و آبگوشت در فصل پاییز و زمستان به حفظ سلامتی و بهبود انواع بیماریهای این فصول کمک میکند.
او بیان کرد: مصرف سبزیجات و میوهها مانند انار و خرمالو به دلیل داشتن آنتی اکسیدان در این فصل مفید است و سبب تقویت سیستم ایمنی میشود.
او تصریح کرد: استفاده از انواع جوانههای گیاهان نیز در فصل پاییز و زمستان از ابتلا به انواع بیماریها جلوگیری میکند.
امتیازی متخصص طب ایرانی گفت: طبع فصل پاییز سرد و خشک است و فصل زمستان دارای طبع سرد و مرطوب است و باید از مصرف غذاهای با طبع خشک و سرد در این فصول پرهیز شود.
به گفته او مصرف میوه انار و سیب شیرین و پرتقال شیرین نیز در این فصول برای سلامتی بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن انسان مفید است.
او بیان کرد: توصیه میشود سوپها چرب نباشد و گوشت زیاد در تهیه سوپ استفاده نشود.
او تصریح کرد: در تهیه سوپ از گوشت پرندگان شامل بلدرچین و کبک استفاده شود که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
امتیازی گفت: اگر در تهیه سوپ از گوشت مرغ استفاده میشود یک تکه چوب دارچین در آن ریخته شود و بعد از پخت آن را بیرون آورند که اصلاح مزاج شود.
او گفت: در فصل پاییز و زمستان از مصرف غذاهای با طبع سرد و خشک مانند فسفودها و مواد سرخ کردنی و غذاهای تند و تیز پرهیز شود.