مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز بار دیگر میزبان مسئولانی از شهرداری مشهد بود تا همچون مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز گام‌های موثری در جهت مشارکت مردم و خیرین در جهت رفع معضلات شهری بردارند.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با اشاره به رسالت ذاتی مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز گفت: برای تسریع در پیشرفت مسایل فرهنگی و اجتماعی و همچنین ساخت و ساز باید به سمت احیای جایگاه نهاد‌های داوطلبانه گام برداشت و تثبیت و استقلال مجمع خیرین در پیشبرد اهداف مجمع بسیار حائز اهمیت است.

سید عبدالرضا دستغیب گفت: شهرستان‌ها با کمبود‌ها و معضلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی فراوانی روبرو هستند و حل مشکلات موجود با توجه به محدودیت بودجه‌های دولتی بسیار زمانبر و کند صورت می‌گیرد، اما می‌توان از ظرفیت‌های موجود جهت رفع مشکلات بهره گرفت که یکی از این ظرفیت‌های مؤثر، ظرفیت‌های مردمی است که در تسریع و حل مشکلات جامعه بسیار قابل توجه است.

او در ادامه دستاورد‌های مجمع طی هشت سال گذشته را این گونه برشمرد: سرا‌های فرهنگ مهربانی، کمک‌های اهدایی مردمی، همیاران مهربان ترافیک، تجلیل از رانندگان قانون‌مدار، سرای یار مهربان و طرح پیوند با کتاب از جمله خدمات فرهنگی انجام شده است.

دستغیب هزینه خدمات عمرانی توسط مجمع خیرین را ۱۹۰ میلیارد تومان عنوان کرد و ساخت سقاخانه، مبلمان شهری، کاشت درخت، ساخت درمانگاه خیریه، مجموعه چند منظوره ورزشی، کتابخانه، مرکز خود اشتغالی بانوان، نمازخانه، مسجد، خانه سلامت، امید و زندگی را از جمله خدمات حوزه عمرانی برشمرد.

او همچنین به طرح «هر روز یک زباله از زمین برداریم» اشاره کرد که با همت مجمع و مشارکت سازمان پسماند شهرداری شیراز از اردیبهشت ماه در شیراز به اجرا درآمد.

این مدیر مسئول با قدردانی از خیرینی که وقت گرانقدر خود را در راه خیر مصرف می‌کنند؛ به رقم ۱۸۶۵۵۹ هزار نفر ساعت خیرین وقت اشاره کرد که با مجمع همکاری کرده و در حال فعالیت می‌باشند.

دستغیب پاسخ به مسائل فرهنگی را معضل همه کشور‌های جهان دانست و اذعان داشت که مجمع در کنار بحث سازندگی، گام‌های موثر فرهنگی برداشته است.

او از جمله رویکرد‌های فرهنگی مجمع را، کمک به روان سازی مسئله ترافیک با ابزار گفتمانی و لسانی عنوان کرد.

دستغیب با بیان برخی از تجربیات مجمع در مسیر خدمت‌رسانی به مردم، تاکید کرد: به سمت احیای مجمع خیرین قدم بردارید و بدانید بخش مهمی از معضلات شهر حل خواهد شد، چرا که اگر معضلات بومی مورد توجه مردم قرار گیرد، حل خواهد شد.

رضازاده مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد به مجمع خیرین شهریار مشهد اشاره کرد که با الگوبرداری اولیه از مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز توانسته است با اعتمادسازی، نزدیک به ۵۰ نفر از خیرین این شهر را با دیدگاه‌های مختلف گرد هم آورد و با تشکیل شورای خیرین خدمت رسانی به جامعه را آغاز کند.

او از مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز خواست تا در این مسیر راهنمای مجمع شهریار مشهد باشند تا با تعامل بیشتر بتوانند از تجربیات آنان بهره برده و خدمات مطلوب‌تری ارائه دهند.

رضازاده خدمات مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز در شیراز را مثال‌زدنی عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد تا مجمع شهریار مشهد نیز بتواند در مسیر خدمت‌رسانی به جامعه از ظرفیت تمام خیرین بهره‌مند شود.

جلسه الگوبرداری و آشنایی بیشتر با خدمات مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز روز گذشته با حضور سیدعبدالرضا دستغیب مدیرعامل مجمع، سیروس پاک‌فطرت عضو هیات مدیره مجمع و رضازاده مدیرعامل سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد، قاسمی معاون مالی و پشتیبانی سازمان و باقری معاون اقتصادی سازمان بازآفرینی برگزار شد.

در پایان جلسه، مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز به مهمانان مشهدی نشان مهربانی اهدا کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.