نخستین دوره جوجه ریزی مرغ آرین بر اساس موافقت نامه دانشگاه شهرکرد و ستاد توسعه زیست فنآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور در پژوهشکده پرندگان پایان یافت.

رئیس پژوهشکده پرندگان دانشگاه شهرکرد گفت: مراحل اجرای این طرح با توجه به ظرفیت‌های موجود در دانشگاه شهرکرد اعم از مجموعه پژوهشکده، اعضای پژوهشی و شرایط جغرافیای منطقه با هدف بهبود ژنتیکی مرغ گوشتی برنامه ریزی شد.

بهنام احمدی پور افزود: با آغاز این طرح از آبان ماه، مراحل پرورش بر اساس شیوه نامه استاندارد با رعایت شرایط تغذیه و محیطی (دما، رطوبت، و...)، انجام اقدمات دامپزشکی، بررسی مشکلات و تعیین تلفات هر قطعه بر اساس پلاک بصورت دقیق انجام گرفت.


بیشتر بخوانید


وی گفت: در پایان دوره با حضور تیم‌های پژوهشی مرتبط از موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، نماینده ستاد زیست فناوری، اعضای پژوهشی مرتبط از دانشگاه شهرکرد (گروه علوم دامی و دامپزشکی) وتعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، جوجه‌ها به صورت انفرادی رکورد برداری شد.

رئیس پژوهشکده پرندگان دانشگاه شهرکرد گفت: دستیابی به منابع بهتر و رسیدن به اهداف مورد نظر بر اساس تفاهم نامه برنامه تحقیقاتی برای مرغ آرین در دانشگاه شهرکرد ۵ سال است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.