استاندار سیستان بلوچستان گفت: در چهارچوب مصوبات کمیسیون راه‌های استان با هماهنگی مراجع قضایی خودرو‌های دارای پلاک مخدوش یا فاقد معاینه فنی، علاوه‌بر ضبط گواهینامه به مدت حداقل ۶ ماه توقیف می‌شوند.

حسین مدرس خیابانی  در حاشیه کمیسیون اجرایی حمل و نقل جاده‌ای و شورای راهبردی تصادفات سیستان و بلوچستان با اشاره به تلفات جاده‌ای اظهارداشت: این استان با کمترین میزان تصادفات بیشترین تلفات را متحمل شده است.

وی افزود: متاسفانه ۹۲ درصد تصادفات جاده‌ای در استان سیستان و بلوچستان به صورت رخ به رخ و در جاده‌های یک بانده به وقوع پیوسته است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برای کاهش میزان خسارات رانندگی باید الویت تعیین کرده و روی نقاط حادثه خیز در مسیر‌های ارتباطی در این استان تمرکز کنیم.

وی با بیان اینکه بخش اعظمی از علل تصادفات در سیستان و بلوچستان عامل انسانی است، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های فرهنگی نقش مهمی در کاهش تصادفات و فرهنگ سازی جهت رعایت قوانین و اصول ایمنی را دارند.

مدرس خیابانی ضمن تقدیر از ناوگان اتوبوسرانی ادامه داد: خوشبختانه اتوبوس‌ها در تصادفات جاده‌ای در سیستان و بلوچستان دخیل نبوده‌اند.

وی با بیان اینکه رانندگی جز مشاغل سخت محسوب می‌شود افزود: باید با توجه به حساسیت این شغل استراحتگاه مناسب برای رانندگان در مسیر‌های ارتباطی سیستان و بلوچستان تعبیه شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به دوبانده شدن محور گُشت به سراوان گفت: دو بانده شدن این جاده به عنوان یک نقطه حادثه خیر و پرترافیک از مطالبات مردم محسوب می‌شد که هم‌اینک زیر بار ترافیکی رفته است.

وی تاکید کرد: ۴۴ درصد واژگونی خودرو و خروج از جاده‌ها، ۳۴ درصد برخورد چند وسیله‌ای، هفت درصد برخورد وسیله نقلیه با جاده، یک درصد برخورد وسیله نقلیه با اجسام و ۱۴ درصد سایر عوامل موجب بروز تصادفات جاده‌ای در سیستان و بلوچستان شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.