صلاح محمدی سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سردشت گفت: مجوز ماده ۲۳ احداث موزه صلح سردشت از نهادهای مربوطه از جمله شهرداری، راه و شهرسازی و حفاظت محیط زیست اخذ شده و شروع عملیات اجرایی آن نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است.
وی اضافه کرد: قرار است ساختمان این موزه در چهار طبقه و به مساحت سه هزار و ۵۰۰ مترمربع شامل موزه صلح و دفاع مقدس، موزه مردم شناسی، بخش اداری و سالن همایش احداث شود که برای احداث آن ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برآورد شده است.
سرپرست نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سردشت گفت: هم اکنون علاوه بر اخذ مجوزهای لازم برای احداث موزه صلح سردشت، زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰ مترمربع شناسایی و سند آن نیز به نام موزه صلح ثبت شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سردشت در یک منطقه کوهستانی و پوشیده از جنگل قرار دارد، تامین زمین مورد نیاز برای احداث موزه صلح بسیار سخت بود لذا صدور سند زمین و اخذ مجوزهای لازم برای این منظور میتواند گام مهمی در روند احداث موزه صلح سردشت باشد.
محمدی گفت: احداث این موزه نقش مهمی در حفظ و نشر آثار دوران دفاع مقدس و خاطرات شهدا و جانفشانیها و ایثارگریهای مردم بویژه جانبازان شیمیایی سردشت دارد و احداث این موزه صلح یکی از آرزوهای جانبازان شیمیایی است.
استاندار آذربایجان غربی تیر ماه امسال در سفر خود به سردشت ابتدا در میدان «سرچشمه»، محل اصابت بمبهای شیمیایی حضور یافت و پس از آن تا گلزار شهدای این بمباران را در کنار حضور مردم پیاده طی کرد.