رژیم غذایی در بیماران قلبی

راهکار‌هایی وجود دارد که با آن می‌توانید رژیم غذایی در بیماران قلبی را کنترل کنید.

 استفاده از روغن‌های مایع مانند ذرت، پنبه دانه، سویا، کلزا، کانولا و زیتون در حد یک تا دو قاشق غذاخوری در روز استفاده شود.

 مصرف آجیل‌ها مانند گردو (۲ عدد روزانه)، بادام زمینی (۱۰ عدد روزانه) مجاز است.

 مصرف زرده تخم مرغ را به دو عدد در هفته محدود کنید. ولی مصرف سفیده تخم مرغ به دلیل نداشتن کلسترول محدودیتی ندارد.

مصرف گوشت سفید به ویژه ماهی و مرغ به جای گوشت قرمز توصیه شده است البته پوست آن را قبل از طبخ جدا کنید. مصرف ۳ وعده ماهی در هفته توصیه می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار