چند روز پیش «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی در شرایطی برای دیدار با مقامات بحرین و امارات به منامه و ابوظبی سفر کرد که این رژیم طی هفتههای گذشته شرایطی بحرانی را سپری کرده است، به گونهای که از جهت اوضاع داخلی ثبات سیاسی و تشکیل کابینه جدید محقق نشده و با تشدید تنشی که در قبال ملت فلسطین به ویژه در کرانه باختری انجام داده، با مقاومت گستردهای از جانب جوانان فلسطینی مواجه شده است.
از طرف دیگر، این رژیم به دلیل افزایش جنایاتی که طی هفتههای اخیر علیه ملت فلسطین مرتکب شده و کودکان و جوانان زیادی را به شهادت رسانده یا بازداشت کرده، با انتقادات زیادی از طرف کشورهای مختلف حتی برخی از کشورهای حامی خود مواجه شده است.
همچنین نفرت جهانی از صهیونیستها به قدری افزایش یافته که در جام جهانی قطر این نفرت از آنها به نمایش گذاشته شد و صهیونیستهایی که برای تماشای بازیها به قطر رفته بودند به شدت مورد انزجار قرار گرفتند و همیشه مقابل آنها نام فلسطین بمثابه تیری بوده که به چشمشان شلیک شده است.
به منظور بررسی اهداف و نتایج سفر اسحاق هرتزوگ به دو کشور سازشکار بحرین و امارات و نیز دلایل ابراز نفرت و انزجار مسلمانان و حتی غیر مسلمانان آزاده از صهیونیستها در جام جهانی قطر، با «ابراهیم العرادی» مدیر دفتر سیاسی ائتلاف «انقلاب ۱۴ فوریه» بحرین گفتگو کرده ایم که در ادامه جزییات این گفتگو را میخوانید:
ابراهیم العرادی در پاسخ گفت: از مهمترین اهداف سفر اسحاق هرتزوگ صهیونیست و نژاد پرست به منامه احیای توافقات مرده آبراهام یا همان توافقات سازش بوده، توافقاتی که با موفقیت همراه نبوده است. همچین او به منطقه آمد تا از این طریق رژیم صهیونیستی و احزاب آن را که در تنگنا قرار گرفته اند نجات دهد و بر خشم مردم فلسطین در مناطق مختلف سرپوش بگذارد.
اما نه تنها این اهداف محقق نشد، بلکه رسانههای رسمی بحرین فقط خبر سفر هرتزوگ را نقل کردند و هیچ پخش مستقیمی در این سفر صورت نگرفت، چرا که رژیم آل خلیفه از شرایط امنیتی و خشم جوانان بحرینی از این سفر نامطلوب نگران بود؛ بنابراین این سفر یک سفر ناموفق بوده است. حتی در سفر او به امارات هم میدانیم که مردم این کشور راضی به عادی سازی نیستند و این سفر هیچ نتیجه سیاسی مثبتی برای رژیم صهیونیستی نداشت.
ابراهیم العرادی تاکید کرد باید بین ملت بحرین و امارات و رژیمهای حاکم بر این دو کشور تفاوت قائل شد. تمام مردم بحرین اعم از شیعه و سنی مخالف حضور صهیونیستها در منطقه هستند و جوانان بحرینی آرزو دارند که در خاک فلسطین به شهادت برسند. حکام آل خلیفه و حکام ابوظبی از دین، مردم و آداب و سنن خود جدا شده اند و فقط به این صهیونیستها چسبیده اند تا ارباب آمریکایی شان راضی شده و تاج و تخت حکومت خود را حفظ کنند.
از این رو، این حکومتها دشمن مردم هستند و ما همیشه میگوییم که محور مقاومت باید اعلام کند که رژیم ابوظبی و رژیم ال خلیفه دشمنان امت عربی و اسلامی و حقوق بشر هستند، چرا که هدف آنها صهیونیسم سازی و ویرانی منطقه است، آنها نمیخواهند منطقه ما عربی اسلامی آزاد و دموکراتیک باشد.
این تحلیلگر عرب در ادامه گفت: طبیعتا جام جهانی قطر تبیین کرد که ملتهای عربی و اسلامی با مسئله فلسطین همبستگی کامل دارند و حتی فراتر از این نشان داد که ملتهای غیر مسلمان مانند اروگوئه، برزیل، ژاپن و دیگر کشورها هم با فلسطین همبستگی دارند. همچنین نشان داد که حاکمان کشورهای سازشگر در شرایط سختی در مقابل مردم خود قرار دارند و به مثابه یک همه پرسی مردمی در سطح جهان برای رد غده سرطانی موجود در منطقه بود.
هر چقدر که رسانههای وابسته عربی و غربی تلاش کنند که عکس این تصویر را نمایش دهند، طرفدارن فوتبال در قطر تصویر حقیقی را به نمایش گذاشتند و نشان دادند که اسرائیل از بین خواهد رفت و بسیاری از آنها تاکید کردند که چیزی به اسم اسرائیل وجود ندارد. این نشان میدهد که حکومتها نماینده این مردم نیستند و آنها با غصب و زور قدرت را به دست گرفته آند.
ابراهیم العرادی تایید کرد که ملتهای جهان پیام واقعی خود را مخابره و اعلام کردند که ملتهای عربی، اسلامی و آزاده، طرفدار احیای حقوق مردم فلسطین و بازگشت سرزمینهای فلسطینی به آنها هستند و این همبستگی، مساوی محکومیت واضح رژیم کینه توز صهیونیستی و حامیان آن است.
طرفداران فوتبال به حکومتهای خود نیز اعلام کردند که ما از تصمیمات شما در مورد اسرائیل حمایت نمیکنیم و بلکه ما حامی فلسطین هستیم و تصور میکنم که دولتهای غربی متوجه این همه پرسی شده باشند و گویی جام جهانی قطر به یک رویداد جهانی فلسطینی تبدیل شد. این همبستگی روحیه ملت فلسطین را تقویت و سازشکاران را منزوی کرد.
ابراهیم العرادی پاسخ به آخرین سوال گفت: بی شک اگر حمایت و تایید عربستان نبود، امارات و بحرین به عادی سازی با رژیم صهیونیستی اقدام نمیکردند. عربستان از ابوظبی و منامه به عنوان یک آزمایشگاه و محل تجربه برای میزان پذیرش عادی سازی در منطقه استفاده کرده است، اما امروز میبینیم که تمام توافقات آبراهام عملا از بین رفته و ملتها آن را زیر پا گذاشته اند.
اما عربستان و محمد بن سلمان، میخواهند که حمایت آمریکا را داشته باشد چرا که به اذعان واشنتگن اگر این حمایت نباشد رژیم سعودی چند روز بیشتر دوام نخواهد داشت. اما مردم عربستان موضع متفاوتی دارند و نشان خواهند داد که پیروزی با ملت فلسطین خواهد بود.
حاکمان رژیم آل خلیفه ملت خود و ملت فلسطین را به کنار گذاشته اند و هرکس از مسئله فلسطین حمایت کند را بازداشت میکنند. آنها امروز اقدامات وحشیانهای را علیه مردم خود اعمال میکنند همانطور که صهیونیستها علیه ملت فلسطین انجام میدهند؛ بنابراین فرقی بین این دو نیست، یک غده سرطانی بزرگ به نام اسرائیل و یک غده سرطانی کوچک به نام آل خلیفه در منطقه وجود دارد که ملتهای منطقه باید هر دوی آن را ریشه کن کنند.
جام جهانی قطر به معنای واقعی تبدیل به یک همه پرسی بر علیه رژیم کودک کش و غاصب صهیونیستی تبدیل شد ... خودشان هم اعتراف کردند .... اما دموکراسی از نظر غرب یعنی هر چه حکومت ها و مردم خودفروخته به غرب بخواهند نه حکومت ها و مردم آزادیخواه و با غیرت
من همیشه فکر میکردم که مشکل از دولت هاست. اما در قطر فهمیدم که نفرت مردم در خیابان ازما چقدر است. چقدر دوست دارند ما را از روی زمین محو کنند. تا چه حد هر چیزی که به اسرائیل مربوط می شود نفرت شدیدی را در آنها برمی انگیزد.
این یک جام جهانی عالی است، درست است، اما ما با احساس بسیار بد اینجا را ترک خواهیم کرد.
مرگ بر آمریکا
مرگ بر اسراییل
ماخودمون محتاج تریم
بفمهید تا دیرنشده
شاید سفر مقامات صهیونیسم و اشغالگران به بلاد اسلامی هیچ دست آورد سیاسی نداشته اما نمی بایست همین سفر ها هم صورت می گرفت و در صورت انجام باید مردم قطر و امارات اعتراض شدید خود را به مقامات خود نشان می دادند و از این فرصت بهترین استفاده را می کردند تا به حق برادران خود در فلسطین لبیک می گفتند و سران اشغالگر اسرائیل جرات سفر مجدد به سرزمین های اسلامی نداشته باشند. چرا باید به احزاب صهیون فرصت نجات داد و چرا حضور این اشغالگران عادی سازی شود ؟ و چرا با اجازه ورود به خاک خود به رسمیت شناخته شوند ؟حکام عرب یا باید آینده ای مشابه اشغالگران و رو به افول برای خود تصور کنند و یا به آغوش ملت و اسلام تسلیم شوند
آن غده سرطانی در حال تکثیر و متاز تاز است و جهان اسلام نباید چنین اجازه ای بدهد نقاط آلوده جدید باید و هرچه سریع تر شیمی درمانی شود.تعلل در این زمینه به معنی حماقت است