حقیرالسادات رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد در جلسه این کمیسیون که هیئت مدیره انجمن بومگردیهای یزد نیز حضور داشتند گفت: وضعیت نامناسب زباله در بافت تاریخی، تاریکی مطلق برخی کوچههای بافت تاریخی، نبود پارکینگ عمومی مناسب، نبود نقشه بافت تاریخی از معضلات بافت تاریخی و از مطالبات مسئولان بومگردی به شمار میآید.
او ادامه داد: هم اکنون ۱۷۵ بومگردی در استان یزد وجود دارد که در بحث تبلیغات، بازاریابی و جشنوارههای بین المللی برای معرفی آنها ضعیف عمل شده است و به طور ویژه ظرفیت قابل توجه بومگردی یزد در کشور و فراتر از آن به خوبی معرفی نشده است.
به گفته حقیرالسادات تبلیغات خانههای بومگردی در ورودی شهر یزد و برند سازی آن ضعیف کار شده و لازم است بودجه ویژهای برای تبلیغات بومگردی و بافت تاریخی در سال آینده دیده شود.
رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد افزود: عدم هماهنگی میراث فرهنگی و شهرداری درمورد ساخت و سازهای بافت سنتی و تداخل قوانین و آیین نامههای هر دو نهاد نیز مشکل ساز شده است.
او گفت: لازم است دفترچهای از تعداد ظرفیت، تصویر و آدرس بومگردیها تهیه شود و به مدیریت گردشگری شهرداری یزد ارسال شود تا به معرفی آن کمک کند و ظرفیت بومگردی افزایش یابد.
حقیرالسادات خاطرنشان کرد: در مثلث طلایی و ارتباط گردشگری یزد، شیراز و اصفهان نیز امکان تبادل مسافر وجود دارد و ضرورت دارد برای آن برنامه ریزی شود.