![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
مجتبی محرابی مدیر جهاد کشاورزی بجستان گفت: برداشت محصول انار از اوایل آبان از هزار و ۱۰۰ هکتار باغهای زیر کشت این محصول بجستان آغاز و در هر هکتار به طور متوسط ۱۲ تا ۱۵ تن انار برداشت شد.
او افزود: علاوه بر افزایش میزان تولید و برداشت، رنگ و کیفیت محصول انار بجستان هم امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافت و از مرغوبیت خاصی برخوردار است که این مساله در افزایش جذب مشتری در بازار مصرف نقش زیادی دارد.
مدیر جهاد کشاروزی ادامه داد: این شهرستان از خاستگاههای اصلی تولید انار در کشور و خراسان رضوی است و انار این منطقه از کیفیت و تنوع زیادی برخوردار است و به دلیل استفاده نکردن از سموم و کودهای شیمیایی طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.
محرابی بیان کرد: ارقام عمده انار در بجستان شامل انار بجستانی، شیشه کپ، ملس، پیش رس و خزر است و از ویژگیهای مطلوب انار بجستان طعم مناسب، ماندگاری طولانی و نرمی هسته آن است و بر این اساس محصول انار این شهرستان را میتوان محصولی ارگانیک نامید.
او تصریح کرد: بخشی از انار تولیدی این شهرستان به مصرف تازهخوری میرسد و بخش عمده آن را خریدارانی که از میادین تهران و مشهد به عنوان مراکز خرید انار در بجستان مستقر میشوند به صورت یک جا خریداری و به سردخانههای مرکز کشور و مشهد منتقل میکنند تا در زمان مناسب و به خصوص شب چله به بازار عرضه شود.
مدیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: بیشترین سطح زیرکشت انار در خود بجستان و بخش مرکزی و در مناطقی مانند جزین، مزار و صلحآباد است.
محرابی اظهار کرد: انار درجه ۲ و درجه سه در بجستان فرآوری و به رب انار میشود و سال گذشته برای نخستین بار تولید کلوچه انار هم در دستور کار قرار گرفت و همچنین نمونههایی از انار بجستان برای آنالیز و آزمایش به تهران فرستاده شده است تا در صورت تایید به کشورهای اروپایی صادر شود.