سردار دلاور القاصی مهر فرمانده انتظامی استان ایلام در دیدار با کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) شهر ایلام، نامگذاری روز ولادت حضرت زینب (س) به عنوان روز پرستار را بسیار بجا و مناسب دانست و گفت: حضرت زینب (س) نیز بعد از واقعه کربلا التیام بخش روح و جسم بازماندگان این حادثه بزرگ بودند.
وی پرستاران را از ارکان اصلی، زیربنایی و بنیادی نظام سلامت و درمان کشور دانست و افزود: پرستاران سفرای سلامتی، عاملان نجات و حاملان امیدواری در جامعهاند.
وی گفت: شغل پرستاری، تفسیر زیبای فداکاری، صبوری، نوعدوستی و انساندوستی است.
وی با اشاره به تلاش خستگیناپذیر پزشکان و پرستاران اظهار کرد: پرستاری یک هنر و تخصص کمنظیر است که پرستار با عشق و ایثار در این وادی تلاش میکند و امیدوارم پرستاران با الگو گرفتن از رفتار و شخصیت والای حضرت زینب (س) در همه مراحل زندگی خود، بهترین راه و روش زندگی را انتخاب کنند.
وی با تأکید بر اینکه تمامی این تلاشها و همراهیها در بارگاه الهی ثبت خواهد شد، ادامه داد: تلاش و مجاهدتهای این عزیزان در مراکز درمانی مطمئنا در درگاه حق تعالی مانند عبادت مورد قبول است.