معمولا یکی از مواردی که افراد خانواده برای خوردن صبحانه بر سر سفره هایشان انتخاب میکنند، عسل است و یک گزینه مناسب برای در ساعات ابتدایی صبح به شمار میرود. مادهای چسبنده و غلیظ است که هر چه مقدار آب آن کمتر باشد، چسبندگی و غلظت آن بیشتر میشود. این ماده بسیار مغذی است و حاوی انواع ویتامینها و مواد معدنی است. همچنین به خاطر داشتن آنتیاکسیدانها و مواد اسیدی ضد باکتری و میکروب است. حالا که فصل برداشت عسل ارگانیک در روستای گشمیران شهرستان منوجان استان کرمان فرا رسیده و زنبورداران مشغول برداشت این محصول خوشمزه هستند.
شهروند خبرنگار ما تصاویری ارسال کرده است که مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید:
آغاز برداشت شلتوک از شالیزارهای قیر و کارزین + فیلم
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید