برداشت عسل ارگانیک در روستای گشمیران شهرستان منوجان سوژه شهروند خبرنگار ما شد.

معمولا یکی از مواردی که افراد خانواده برای خوردن صبحانه بر سر سفره هایشان انتخاب می‌کنند، عسل است و یک گزینه مناسب برای در ساعات ابتدایی صبح به شمار می‌رود. ماده‌ای چسبنده و غلیظ است که هر چه مقدار آب آن کمتر باشد، چسبندگی و غلظت آن بیشتر می‌شود. این ماده بسیار مغذی است و حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است. همچنین به خاطر داشتن آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد اسیدی ضد باکتری و میکروب است. حالا که فصل برداشت عسل ارگانیک در روستای گشمیران شهرستان منوجان استان کرمان فرا رسیده و زنبورداران مشغول برداشت این محصول خوشمزه هستند.

شهروند خبرنگار ما تصاویری ارسال کرده است که مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید:

آغاز برداشت شلتوک از شالیزار‌های قیر و کارزین + فیلم


برداشت عسل در روستای گشمیران به روایت تصاویر

برداشت عسل در روستای گشمیران به روایت تصاویر

برداشت عسل در روستای گشمیران به روایت تصاویر

برداشت عسل در روستای گشمیران به روایت تصاویر

برداشت عسل در روستای گشمیران به روایت تصاویر

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار