علی محمدیکیا با اشاره به طرح بازآفرینی شهری و روستایی در تیران و کرون، گفت: ۹۶ هکتار از مساحت مناطق سه شهر تیران، رضوانشهر و عسگران در بافت فرسوده قرار گرفته که احیا و بازآفرینی آن توسط شهرداریها در حال انجام است.
او افزود: ۱۰ هکتار از مجموع بافت فرسوده و قدیمی این شهرستان تاریخی بوده و با احیای این مناطق توسعه گردشگری رقم خورده و مدیریت شهری با همکاری میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری طرحهایی در این حوزهها طراحی و به مرحله اجرا گذاشته است.
فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه بیشترین مساحت بافت فرسوده با میزان ۴۷ هکتار در شهر رضوانشهر قرار دارد، تصریح کرد: بافت فرسوده شهر تیران ۳۴ هکتار و شهر عسگران ۱۵ هکتار است.
او با بیان اینکه سالانه قیر یارانهای از سوی وزارت راه و شهرسازی برای احیای این بافت و آسفالت معابر این مناطق اختصاص مییابد، گفت: امسال ۱۰۰۰ تن قیر یارانهای برای آسفالت بافت فرسوده این شهرستان اختصاص یافت که سهم شهرداریها ۲۰۰ تن و سهم روستاها ۸۰۰ تن است.
محمدی کیا اضافه کرد: با توجه به مساحت بیشتر بافت فرسوده روستایی، میزان قیر اختصاص یافته به این بخش بیش از شهرها بود.
فرماندار تیران و کرون گفت: بیشترین قیر برای آسفالت معابر مناطق فرسوده شهری به شهرداری تیران اختصاص یافته و شهرداری این شهر برای این مناطق هزینه کرده و معابر بافت فرسود این منطقه اصلاح شد.
او با بیان اینکه سایت گردشگری در بافت قدیمی و تاریخی تیران ایجاد شد، خاطرنشان کرد: احیای خانههای قدیمی و احداث اقامتگاههای بوم گردی در این شهر زمینهساز جذب توریست و اقامت با ظرفیت یکصد نفر شده است.
فرماندار تیران و کرون اعتقاد دارد، گردشگری در این شهرستان امکان رشد اقتصادی و اشتغالزایی را میتواند ایجاد کند که در گذشته کمتر مورد توجه بوده و همافزایی برای توسعه این صنعت رقم خورده و بخش خصوصی فعال شده تا رونق اقتصادی از این طریق را شاهد باشیم.
محمدی کیا معتقد است با اجرای طرحهای فرهنگی و رویدادهای مناسبتی شاهد جذب گردشگر، ایجاد نشاط اجتماعی برای مردم و رونق اقتصادی در صنعت گردشگری خواهیم بود.
منبع:ایسنا