مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: ۲۵۵ هزار کیلوگرم دانه روغنی کنجد از کشتزار‌های این شهرستان برداشت و راهی بازار مصرف شد.

علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: شهرستان داورزن قطب تولید کنجد آبی در استان خراسان رضوی است و در سال جاری ۱۷۰ هکتار از مزارع این شهرستان زیر کشت دانه روغنی کنجد رفته بود که البته این رقم نسبت به سال‌های قبل کاهش چشمگیری داشته و به حدود یک سوم رسیده است.

وی افزود: با توجه به سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، کشت دانه روغنی کنجد در داورزن در ۲ سال گذشته با جایگزینی ذرت علوفه‌ای در مزارع کاهش یافته و از ۵۰۰ هکتار به ۱۷۰ هکتار تنزل یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد: محصول کنجد برداشتی از مزارع شهرستان کویری داورزن از نظر کمی و کیفی در جایگاه ممتازی قرار دارد که عمدتا برای مصارف روغن کشی و نیز استفاده خام دانه کنجد استفاده می‌شود.

دلبری بیان کرد: دانه کنجد، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی آهن، فیبر و منیزیم است که مصرف آن برای محافظت از سلامت قلب، بهبود فشار خون، مبارزه با سرطان، کمک به چربی سوزی و افزایش جذب مواد مغذی مفید است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۱ ۱۲ آذر ۱۴۰۱
به خدا دروغ می گن اینا فقط آماره