مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: همزمان با فصل برداشت دانه روغنی کنجد، ۲۰۰ تن محصول از کشتزار‌های این شهرستان واقع در غرب خراسان رضوی برداشت شد.

محمدجواد ایزدیان مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: ۱۹۰ هکتار از کشتزار‌های جغتای زیر کشت کنجد می‌رود که عملکرد تولید این گیاه به طور میانگین هزار و ۱۰۰ کیلوگرم در هر هکتار است.

او افزود: کوتاه بودن دوره تولید، کم‌آب‌بری، وجود دستگاه‌های روغن گیری و فرآورده‌های جانبی در شهرستان در کنار دانش کشاورزان و درآمد اقتصادی مطلوب سبب شده کشاورزان جغتایی کنجد را به عنوان یک محصول تابستانه و کم آب بر بعد از برداشت غلات به عنوان محصول دوم کشت کنند.

کنجد، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی آهن، فیبر و منیزیم است که مصرف آن برای محافظت از سلامت قلب، بهبود فشار خون، مبارزه با سرطان، کمک به چربی سوزی و افزایش جذب مواد مغذی مفید است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.