مجتبی دهقان پور در حاشیه دهمین شورای آرد و نان فارس که به ریاست استاندار برگزار شد با بیان اینکه در فرآیند تولید آردِ کامل، سبوس گیری کمتری نسبت به سایر آردها انجام میشود، گفت: در تهیه این نوع نانها، مدت زمان تخمیر و پخت نان طولانیتر و در نتیجه کیفیت نان مطلوبتر است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: بیماران سلیاکی باید از نان فاقد گلوتن استفاده کنند و به طور مشخص در تهیه نان برای این افراد از آرد ذرت و آرد برنج استفاده میشود.
به گفته او، با کمک چند نفر از خیرین یک نانوایی در شهرک صدرا مشغول به پخت نان ویژه بیماران سلیاکی است که در این جلسه مقرر شد در یکی از نقاط پر رفت و آمد شهر، مرکز عرضه ایی به توزیع این نان اختصاص داده شود و یک ساز و کارهایی از طریق همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تعریف شود که این نان به دست مصرف کنندگان واقعی برسد.
دهقان پور همچنین با اشاره به اینکه حدود ۸۰۰ نفر بیمار سلیاکی در فارس شناسایی شده است، گفت: به منظور ساماندهی بهتر تخصیص نان باید کارت هوشمند یا بن سهمیه ماهیانه برای بیماران سلیاکی در نظر گرفته شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه از دیگر مباحث مطرح شده در شورای آرد و نان، مدیریت توزیع آرد بود، گفت: به منظور جلوگیری از سوء استفاده احتمالی، سرانه آرد بر اساس بانک اطلاعاتی از جامعه هدف توزیع میشود که به ازای هر نفر از جامعه عشایر در ماه ۱۲ کیلوگرم آرد و هر نفر از روستاییان تا ۸کیلوگرم آرد تخصیص داده میشود.