عزیزالله مولوی اظهار داشت: این پویش با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان دانشگاه شهرکرد و مسئولان و کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری اجرا شد.
وی افزود: با توزیع دستکش و کیسه زباله، حاضران به پاکسازی محوطه شرقی این دانشگاه پرداختند تا این حرکت اولین گام از مسیر مشارکت در اجرای پویش داوطلبانه دوستداران طبیعت باشد.
مولوی افزود: از دانشگاه به عنوان یک نهاد آموزشی اثرگذار انتظار میرود انگاره طبیعت به مثابه آیه و آینه اوصاف الهی را در فرهنگ عمومی جامعه نهادینه سازد.
بیشتر بخوانید
وی با اشاره به اینکه دانشگاه باید در قامت یک نهاد اجتماعی در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی وارد شود، اضافه کرد: تعامل و هم افزایی بین ادارات محیط زیست و منابع طبیعی استان با دانشگاه شهرکرد میتواند به رفع مشکلات زیست محیطی کمک قابل توجهی کند و علاوه بر ظرفیت علمی اساتید دانشگاه، دانشجویان نیز میتوانند در این مسیر بسیار کمک کننده باشند.
مولوی گفت: دانشگاه شهرکرد به سمت دانشگاه نسل چهارم و کارآفرین در حرکت است و تعامل بین دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین این دانشگاه و سازمان حفاظت محیط زیست و اداره منابع طبیعی استان میتواند به تجربه اندوزی و کار عملی دانشجویان و حرکت در این مسیر کمک کننده باشد.
وی مسئله بازیافت در دانشگاه شهرکرد را یکی از موضوعات جدی زیست محیطی دانست که باید مورد توجه جامعه دانشگاهی قرار گیرد.
خدایار عبدالهی رئیس دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد گفت: این دانشکده همواره از انجام طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی بر اساس نیازهای جامعه و محیط زیست استقبال میکند و از ظرفیت اساتید و دانشجویان در این مسیر استفاده خواهد کرد.
وی ادامه داد: این آمادگی را داریم که در ارتباط با همایشهای حوزه محیط زیست و منابع طبیعی و پویشهای بعدی همکاری لازم را با نهادهای مرتبط داشته باشیم.