ایرج حسین پور رئیس پلیس راهور چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شهرستان لردگان و فارسان شهرهای پُرتصادف استان هستند، اظهار داشت: امسال ۳۰ درصد تصادفات منجر به فوت افزایش یافته که علت بیشتر این حوادث برخورد خودرو با عابر پیاده است که منجر به فوت شده است.
وی با بیان اینکه امسال با وقوع چهار تصادف منجر به فوت آمار تصادفات نسبت به سال گذشته افزایش یافته، ادامه داد: از این تعداد فوتی تنها یک نفر ۳۵ سال و مابقی بالای ۶۵ و زیر ۱۲ سال بودند که نقش خانوادهها در مراقبت از این قشر مشخص میشود، زیرا که کهنسالان دید ضعیفتری نسبت به تشخیص خطر و یا سرعت کمتر برای دفع خطر دارند لذا بیشتر در معرض آسیب هستند.
بیشتر بخوانید
حسینپور گفت: خطرآفرینی موتورسواران دغدغه اصلی ما در فصل تابستان بود، اما به علت رعایت شهروندان آمار کمتری در تصادفات این وسائل نقلیه داشتیم.
وی با بیان اینکه تصادفات جرحی امسال نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد کاهش و تصادفات خسارتی افزایش داشته است، گفت: مردم توانایی پرداخت خسارتها را ندارند لذا مجبور به کشیدن کروکی و منتقل شدن پروندهها به بیمه هستند و همین آمار را افزایش میدهد.
رئیس پلیس راهور استان در پایان افزود: تصادفات تا شهریورماه امسال روبه افزایش بود، اما در فصل پاییز و بعد از بازگشایی مدارس به دلیل فرهنگسازی در شورای ترافیک شهرستانها فضای آرامتری در استان حاکم شده است.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون ۲۱ هزار و ۵۰۰ گواهینامه در استان صادر شده که ۴۰ درصد از این گواهینامهها برای بانوان و ۶۰ درصد برای آقایان است.
ایرج حسینپور گفت: از ابتدای امسال تا پایان مهرماه ۲۱ هزار و ۵۰۰ گواهینامه در استان صادر شده که ۴۰ درصد از این گواهینامهها برای بانوان و ۶۰ درصد برای آقایان است.
رئیس پلیس راهور چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه همچنین ۲ هزار فقره گواهینامه در انتظار چاپ است، افزود: آقایان علاوه بر گواهینامه پایه سه، درخواست اخذ گواهینامه پایه ۲، یک و موتورسیکلت نیز دارند.
وی ادامه داد: با وجود اینکه ۲ آموزشگاه رانندگی موتور در شهرکرد و لردگان مشغول فعالیت است، اما استقبال زیادی نمیشود و در این مدت تنها ۷۰۰ گواهینامه موتور در استان صادر شده است.
حسینپور بیان داشت: پارسال ۵۳ نقطه حادثهخیز در معابر شهری سطح استان وجود داشت که امسال ۱۶ نقطه آشکارسازی و اصلاح شده و مابقی نیز با کمک شهرداریها و شوراهای ترافیک در حال انجام است.
وی با بیان اینکه در شهرکرد فاصله میدان امام حسین (ع) تا میدان زایندهرود به علت وجود عابران پیاده و رفت و آمد زیاد نقطه خطرناک به شمار میرود، افزود: بیشترین مشکلات شهری به خاطر کمربندیهایی است که در برخی از شهرستانها نیمهتمام رها شده و یا احداث نشده است.
حسینپور ادامه داد: همین سبب میشود که رانندگان از داخل شهر تردد کنند و از آنجایی که بیشترین وسائل نقلیه ماشینهای سنگین است هم به زیرساختهای شهری آسیب میرسد و هم اینکه زاویه دید کمتری دارند و برخورد با ماشین آلات و یا عابرهای پیاده از طرف این خودروها بیشتر است.