احمدرضا بهرامی رئیس کل دادگستری و رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم استان اظهار کرد: معضل کودکان کار و خیابان محصول نابسامانیهای اجتماعی بوده و مقدمه آسیبها و جرائمی مانند سرقت، خرید و فروش مواد مخدر و اعتیاد به حساب میآید. به منظور مقابله با این پدیده نابهنجار برنامهای تحت عنوان الگوی مواجه صحیح با کودکان کار و خیابان در دادگستری استان اجرا میگردد و امید است با هماهنگی دستگاههای ذیربط و ستادهای مشابه استانی، زمینه ساز اقدامات مؤثر و نتیجه بخش جهت ساماندهی کودکان کار و خیابان باشیم.
بهرامی سیاست دستگاه قضا را جلوگیری از تزاحم، تداخل و موازیکاری با سایر ارگان دانست و تصریح کرد: اقدامات شورای پیشگیری از وقوع جرم استان در خصوص کودکان کار و خیابان کمککننده و یاریبخش کمیتهها و ستادهای مشابه استانی است.
بیشتر بخوانید
در ادامه جلسه سیدمحمد موسوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ضمن بیان دستاوردهای شورای پیشگیری از وقوع جرم استان به تصویب، ابلاغ و اجرای طرحهایی مانند ارتقای امنیت عمومی (پیشگیری از انواع خشونت)، صیانت از عفاف و حجاب و پیشگیری از تولید، توزیع و مصرف مشروبات الکلی اشاره کرد.
وی با مهم دانستن طرح ساماندهی کودکان کار و خیابان بیان داشت: در فاز عملیاتی این طرح ادارهکل بهزیستی استان بعنوان دفتر پروژه انتخاب و سند اقدامات لازمالاجرا با توجه به مقتضیات استان و با همکاری دستگاههای متولی پس از تدوین تدوین و تصویب در شورای سیاستگذاری با حضور بالاترین مقام ادارات ذیربط، ابلاغ و اجرا خواهد شد.
عبدالرضا علیمحمدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در سخنانی ضمن تأکید بر انجام وظایف تعیینشده در قانون برای دستگاههای متولی، خواستار خارج شدن از مرحله آماردهی و انجام اقدامات مؤثر جهت ساماندهی کودکان کار و خیابان شد.
گفتنی است در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان مقرر گردید ظرف مدت یک هفته مرکز پروژه الگوی مواجهه صحیح با کودکان کار و خیابان در ادارهکل بهزیستی استان تشکیل و دستگاههای متولی پیشنهادات خود را جهت تدوین سند ائتلاف، به این مرکز ارسال کنند.
در پایان جلسه از مدیرکل بهزیستی استان به عنوان یکی از مدیران شاخص استانی که در جهت آگاه سازی، فسادستیزی و ارتقاء سلامت اداری تلاش دارند تجلیل شد.