رئیس دامپزشکی نهاوند افزود: صادرات در حوزه آبزیان مستلزم نظارت عالیه بر تولید، توزیع، نگهداری و حمل و نقل برابر ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی است.
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان به همراه رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند به منظور نظارت بر روند تولید، توزیع و صادرات از واحد فرآوری و قطعه بندی قزل پروتئین گاماسیاب بازدید کردند.
میثم قیاسی تصریح کرد: شهرستان دارای ۶۱ مزرعه پرورش آبزیان بوده و به عنوان قطب شیلات غیرساحلی کشور شناخته شده است که در طول سالیان گذشته به دلیل کم آبی و نداشتن توجیه اقتصادی برای تولید کنندگان بسیاری از مزارع پرورش ماهی شهرستان تعطیل و در حال حاضر ۳۱ مزرعه فعال دارد.
وی در ادامه افزود: واحد فرآوری و قطعه بندی قزل پروتئین گاماسیاب از پتانسیل خوبی برای صادرات آبزیان برخوردار است و بزرگترین مجتمع فرآوری و قطعه بندی ماهی و گوشت قرمز در غرب کشور با ظرفیت ۱۰۰۰ تن است.
رئیس دامپزشکی شهرستان با بیان اینکه فرصتهای سرمایه گذاری شیلاتی خوبی در شهرستان وجود دارد از آمادگی شهرستان برای توسعه همکاریهای شیلاتی جهت صادرات خبر داد.
زمانیان مدیرعامل واحد فراوری قزل پروتئین گاماسیاب نهاوند گفت: این شرکت امسال بیش از ۲۰۰ تن ماهی تازه و منجمد خود را به دو کشور آذربایجان و روسیه صادر نموده است و نقش بسزایی در ایجاد اشتغال شهرستان داشته است.
وی در ادامه افزود: با مجوزهای لازم و تاییدیه دامپزشکی شرکت ما با تولید و بسته بندی انواع ماهی قزل آلا و سالمون به صورت لاشه، منجمد شکم خالی و فیله پاک شده در سایزهای مختلف و با داشتن کد IR تجاری محصول، قادر به صادرات انواع ماهی به کشورهای مختلف از جمله روسیه، آذربایجان و ارمنستان میباشد.